Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ojhaaaa al nas ima glupih ojhaaa
Samo se vi pravite pametni. Njemu je 20 god i zaostao je u razvoju, tako da nije mogao shvatiti sta radi. Uz njen pristanak su bili u vezi. Djeca sad sazrijevaju puno brze. Da je tragedija, jeste, ali je veca tragedija sto se njegova majka objesila zbog toga sto su joj divljaci od novinara nazvali dijete pedofilom. Pa samo vi prosudjujte na osnovu poluinformacija koje dobijete iz stampe. Sutra se to moze desiti vasoj djeci.
evo ti ga onaj UN je DADO BECIC imas ga na facebooku, pa ga dobrovoljno i za mene, majku dvoje djece, DOBROVOLJNO namlati toljagom da mu one klempave usi spadnu sa glave, pa da vidim koga ce on dobrovoljno zg.zit ikad vise u zivot..sram ga bilo majke svoje...
zasto se jednostavno ne objave imena pocinitelja svih gnjusnih dijela, zna se kakvo je BH sudstvo, narod treba da uzme stvar u svoje ruke, dobrim batinama i opcim izopcenjem iz drustva, pa zatvor
kako vas nije stid tako pricat...UN itd manijaci jedni niste nista bolji od ovog pedofila mamu vam je..bem u p..icku
Pa nemogu da vjerujem da ima takvih ljudi i ovdje treba ga odmah zapalit na lomaci ili strijeljat al to bi bilo preblago. Treabamo postupiti kao i u Arabiji samo po kratkom postupku...nedo bog nikom
puuu je.bem ti majku bolesnu .... glupane jedan.. koje ovaj Pipo mamu mu je.bem ,...
e stvarno svasta se u ovoj dzavi desava.I ona ima 12 god. a on 20. pa mora bit bas glupa da to dobrovoljno uradi,a on jos gluplji.ccc.
ja se najbolje znam igrat maljoljetnim djevocicama a i decacima,al na kraju popijem i krv,mlada krv me osvjezi a mlado meso raszvjezi pogotovo kad je cistokrvno muslimansko,nema svinjetine.
Polahko ljudi, dijete je hrbatsko a musko je svrpsko. Da Bog sacuva!
najmladja mama u njemackoj je imala 11 god. kad je ostala u drugom stanju a \"sretni\" tata je imao 17god(prekinui tokom tudnoce)., ona je zadrzala dijete, rodila i uz velikuuu pomoc njenih roditelja uspjela da zavrsi skolu i odgoji svoju curicu.... za bh-slucaj sada se svi ibrete zaboga njoj 13god....kao ono sta je ona znala zar se ne igra barbika i sl....a probudite se malo i pogledate oko sebe, djeca danas dostizu punoo ranije polnu zrelist imaju \"divne\"uzore sa pinka, dm-tv i slicnih kanala... a vala u \"cedno\" starinsko doba su moju nanu udali sa 14god. za covjeka koji je imao 30g. (kojem je prva zena umrla pri porodu..) i to je bilo ok i niko se nije pitao da li je to pedofilija, a ni da li ga ona zeli, nego obecali je i to je tako....zalosno al istinito.... tako da manite se laznih morala i prica nsta prije 18g i sicno...jer takvim pricama i zatvaranjem ociju pred strvarnoscu se desavaju i desavat ce se ovakve stvari...obrazovanje i edukacija su najbolja preventiva.
@Requaltor sta je covjek slagao??? sipu racku i ti i KZBiH. hebo vas effeendija Seric u dupe
eto vidis ti... djete trudno!!!! sad svi znaju da se jeebavla
AKADEMIK, promjenio si 4 nicka komentarisuci ovu vijest. Svi komentari dolaze sa iste IP adrese. Od provajdera S.......net, sluzbeno ce biti zatrazeni ostali podaci o vlasniku korisnickog racuna! Sirenje ksenofobije i raspirivanje vjerskei nacionalne mrznje je kaznjivo po KZ BiH!
Turci,jeli jeli ta mala brucala?