Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danasnj fakulteti su hama takvi da ti treba master iz ekonomije da radis na salteru banke
ovo je dnevna kvota u Travniku! (uključujući podružnicu u Rakovici)
Jest vala..bas je znanje kod nas najmocnije oruzje jer smo za 20 godina naucili kukati najbolje na svijetu..odmah poslije diplome idemo da prosimo poso'..
Samo kukamo, izgleda da smo navikli na ratnu sadaku i čekamo da nam neko posao ponudi na kućnom pragu.radimo šta se nudi, ili izmisliti sebi posao. Fakultet danas nije mjerilo znanja, nego je mjerilo hvalisanja po facebooku,selu i fotoshootinga sa diplomom.
Odmah nakon promocije svi su se dali u ganjanje pokemona, jer posla za njih drugog -nejma.
@DeficitarnoZanimanje U pravu si, oprosti mi molim te, izvini eno pokemona, hajd zdravo...
Do you play Clash of Clans? Try http://maxclashgems.com Now you will know why some clans are so strong! (9bCxq)
Džaba sve kad se uči iz pogrešnih knjiga.. Treba samo prevest zakone i knjige od švabe i budi miran.. Ovako će 90% ovih na bauštelu kod švabe..
"Znanje je najmocnije oruzje", rece Bego Gutic. A zatim rece: "A sada m'rs na biro il' u Njemacku. Sjeme mu ono dunđersko.
Satrasmo se od znanja i obrazovanja
Srbi prelaze na islam i katoličanstvo radi stipendije, toliko je pravoslavlje perspektivno ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/34612/patrijarh_irinej_zvoni_na_uzbunu_studenti_se_zarad_stipendija_odrichu_vere_i_postaju_rimokatolici_i_muslimani.html
Znanje je najmocnije oruzje. Bilo i bice. Bojim se da u Tuzli, kao i u Banjaluci, broj diploma ne znaci da tu ima znanja. Naprotiv. Drzava gdje svako sa 30 k maraka moze biti doktor nauka, ponavljam svako, se nalazi upravo tu gdje joj je i mjesto.
U Tuzli promovisano 820 diplomanata i magistara: Znanje je najmoćnije oružje - 820 NOVIH MJESTA NA BIROU ZA ZAPOŠLJAVENJE I 820 MLADIH LJUDI KOJI ĆE NAREDNE GODINE NAPUSTITI ZEMLJU! Ovo nije sarkazam, ovo je činjenica i posljedica neusklađenosti obrazovnog sistema sa potrebama tržišta rada gdje je znanje najmanje odlučujući faktor. Gdje prestaje logika počinje naučna fantastika, pardon počinje Bosna i Hercegovina! Nažalost...
Kakvo pišanje po pravom znanju
Znanje je iskustvo, znanje nije diploma.
Za poslovodju u samoposluzi je potrebna VSS / ekonomski fakultet, a za predsjednika drzave je dovoljna osnovna skola sa prosjekom ocijena "dovoljan".
Dobra prva recenica, samo ne kontam sto ga prozva crvenim kmerom. Nisu ni zeleni pismeniji, a ni ostali.
@lagundjija Pardon, upravu si. Lapsus ociti. Jbg, deficit provodjenja cijelog zivota i skolovanja u inostranstvu je ocit. Tu gdje su na tvojoj tastaturi slova sa kvacicama, kod mene su öäü :/ Upravu si da sam glasao za Socijaldemokrate, ali u Njemackoj. U BiH pravo glasa nemam :D
ahahaha expert do experta a u stvari svi do jednog mastaju o kakvom uhljebljenom mjestu na budzetu..
Naoružani sa time vani !! Pa nek Fadil bez njih dijeli penzije ako ima od čega !!
znanje i škola nikada nisu izdali................