Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste dojadili sa ovim čuđenjem čak i predstave snimate. Pa jel vam več jednom došlo iz guzice u glavu.U Bosni i Hercegovini sve se radi po stranačkoj podobnosti. Pa čak pišu knjige i predaju u školama,osobe koje su podobne i imaju vezu u stranci bez obzira dali su školovani i osposobljeni za taj posao.
To gazijo, to care, nikad opet glupi Bosnjak, samo vitez Bosnjak, smrt SDA i neokomunjarama. U Tuzli smo snimali i srednjoškolac nam je rekao: 'Neko hoće iz naše zemlje da se odvoji. Ja ću sutra uzeti pušku i ići ću pucati.
NAJVECA SKOLOKRECINA JE BAKIROVA PUDLICA TELECE GLAVE - HARIS ZAHIRAGIC
Nastavni plan i program u Prelepoj i Večnoj Republici Srpskoj je prepisan iz Beograda, a Hrvati i SDA tallibani neka rade šta god hoće... tako je i najpoštenije.
emisija se odnosi na cijelu BiH a ne samo FBiH
e ovo je jedan od najvecih nasih problema! Prvi put da pohvalim klix, da skrecu paznju na nesto korisno ...
@Nerealni ... sva pamet dolazi od hrvata.
obrazovanje je uvijek problem i nikad riješen. Idealna tema za palamudanja i hiperbolisanja
Sistem nam skoluje robove za e00 eura kod privatnika da rade i da se naguze na kraju dana. Sistem nike prilagodjen siatemu u japanu, londonu, indiji ili chicagu. Zato i nismo konkurentni na globalnom trzistu. Indijci su preplavili zapad i IT sektor. Pa samo se prilagodili zahtjevu zapada i njegovom obraxovnom sistemu. Glupi Bosanac skedi, pij dvoguzu i polemisi politiku, i pali vatru kartonom u 21 vijeku
@Bombonica2305 istina
Ubijamo pamet da pravimo ovce. Genocid nad dijecijim umovima.
@naftalin ... sva pamet dolazi od hrvata, a glupsti od srba i bošnjaka.
Danas svako dijete odrasta uz internet i vezom sa cijelom planetom preko kojeg crpe stvarnu edukaciju. A institucijsko obrazovanje uglavnom služi da djeca nauče malo reda i obaveze, kako se polažu ispiti i ispravno popunjavaju formulari a po najvažnije upoznaju raje