Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bi im bilo da rješavaju pitanja industrije i rudnika, ali eto, valjda kako je to nerješiv problem onda da se prisjetimo Martin Luther Kinga.
To je posao kantonalne vlade.
@Džema Ok, u pravu si. Ako ćemo potonuti zato što imamo glupo-ludog kapetana, a svi govore "Nemoj veslat, to je kapetanov posao", onda dobro, neka i potonemo. Nije šteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U Tuzli se, izgleda, puši dobra gandža.
da je bogdom tako...
Samo još jedna prilika da se malo slikaju, nadam se da če uskoro podignuti spomenik i Charly Chaplin-u da kada se budu slikali izgledaju manje snješnije od njega.
Inače je Martin rođeni Tuzlak iz Mosnika.
Inace M.L. King je jako vezan bio za Tuzlu .... Ima tamo ljudi ,fakat ne znaju sta ce sa sobom preko dana uraditi pa eto malo obiljezavaju....
oholi se vama,kipovima se klanjate.
Ameri to furaju treceg pon, svakog jan, a ne na njegov rdan. Duuuhhhhhh, and you obrazovan novinar? Boooooooo! Idi kuci.
Komedija
Pa koja je ovo malogradjanshtina u pm...ja zivim u Americi I ovolika se pompa ne pravi. Ovi sebi prave neki kao virtual reality...isto kao da nisu u Bosni...Imamovicu, kakve veze imaju crnci i njihova prava as Bosnom? Nismo ih mi porobljavali.
Velikan! Svaka čast tuzlaci!
Najgori smo, ljubimo tudje a na svoje pljujemo.
Ljubimo pozitivno i dobro ma čije ono bilo a ogradimo se od lošeg, takođe čije god bilo a lošeg imamo napretek.
Ovo je jedna od najvecih gluposti sto se moze vidjeti u BiH Tuzla gradu, daj molim te ko jos dize spomenik nekome iz desete drzave, koji se borio za prava crnaca u americi, sta to ima sa nasom drzavom/gradom?? Da li ima ikakav spomenik da je podignut u Americi ali od strane amerikanaca a ne bosanaca imigranata, itd.itd. dokle samo nasa glupost moze otici to nije normalno.
Oprosti, ja rekoh da to nije djelo naseg naroda sto je emigriro ili tome slicno,
ahhahahahahahaahhahahahahahahahahahhaah CUUUUJ OBILJEZEN RODJENDAN MARTINA LUTERA KINGA U TUZLI AHAHahhhhaha Ma ne vjerujem... koji apsurd, paradox, ironija.... ahahahahahah jooj bosno i bogu si teska xD aahahahahhahah
Zbog čega je apsurd, ironija?
pa najgore sto vecina ne zna, i sto misli da je ovo super ahahahaha cuj molim te jedna mala tuzla u jos manjoj bosni obiljezava dan covjeka koji se borio protiv rasizma u sjedinjenim drzavama sa kojom mi nemamo ama bas nikakve veze, a jos manje sa tim rasizmom... pa 80 % afroamerikanaca ( da koga ne bih uvrijedio) NE ZNA gdje bosna .ahahahahahaha u tuzli mozes prebrojat crnce na prstima jedne ruke ahahahahahahah jooj ne mogu prestat da se smijem ahhaahahah kakav smo mi mentalni sklop ahahahahhaha imamo 101 svoj problem na ovom balkanu,
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E nek' su se baš čovjeka sjetili. On je ipak najvažniji...
hahahahaha... tamo ni 2% nije culo za Luthera Kinga
@zabrinuti gradjanin razlog vise da postave bistu
Bitno je da ima Jozo na slici, presedavajuci OV koji dobiva naknadu za to u iznosu od 1100 KM mjesecno, pored redovne penzije od 1400 KM, i plus ostala primanja u vidu clanstva u raznim tijelima u okviru Opcine!