Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas kad neko napusti kuću bez mobilnog, to je već razlog za brigu....
Molim Ministra Sigurnosti da izađe na konferenciju i da objasni narodu kako "tek tako nestaju nam ljudi" pocinje vladati panika medju nama roditeljima za nasu djecu!
nema šta on nama objašnjavat, objasni ti svom djetetu, ili ako ne možeš, odvedi ga doktoru na vrijeme...99% netsalih kod nas otišli su svojom voljom...
@thewhisper I ovaj je otisao sa namjerom. Ostavio telefon, kljuceve...sve i otisao...nema mjesta zavjeri kao sto novinari zele predstaviti, jednostavno je sam otisao i htio da ode
Status objavljen na njegovoj Facebook Stranici : "Najgoriji je osjecaj ovisiti o neko i zavisiti o necijem hljebu bar taj osecaj sam iskuio na vlastitoj kozi". Jedni se ubijaju, jedni odlaze od kuce, neimastina brate.
Ma ko zna cija posla, face su mi malo cudne??
pitajte udruženje dragičević oni sve znaju...pa nije ovo u Srpskoj!? možda narandžadta revolucija u cijeloj BiH...
Respect, jos jedan zadovoljni plivac otisao na Jadran da se malo okupa....
nadam se da ces osjetiti ovaj respect nekad u zivotu.
programiraju novu web aplikaciju. zaboravili na vrijeme.
kako nisu ranije izmislili durex, ali od carape, pa da na ovaj svijet ne izlazi svakakva mraka.
Serijski ubica doletio wizzairom :O
Moguca je ta i varijanta da serijske ubice masovno dolaze iz Wien-a ... Logicno.
U Tuzli je najviše nestalo rođenih Tuzlaka, moraš ih svijećom tražiti. Izgleda da je većina mojih sugrađana otišlo na Zapad, jer su seljaci sišli s brda i zauzeli sve pozicije i radna mjesta u gradu. Kad prolaziš gradom isto kao da si u nekom horor filmu. Pored tebe prolaze nekakve izopačene, izbezumljene retardirane, primitivne, rumene face, isprepadam se sav kad izađem u grad. Kad progovori pored mene pa počne zavijati i psovati da ti se život smuči od geljanuka.
@instantkarma ako ovaj sa sela, po tvojoj prici ruzan, izopacen i nepismen, moze uzeti tvoju poziciju (rodjenom tuzlaku koji zivi od centra 2 minute), onda si ti gori i nepismeniji i nesposobniji od ovog rumenog sa sela sto hrokce kad se smije. kontas?
po meni je loš znak što je izašao bez mobitela, ličnih dokumenata, novca, ključa od auta itd. čak da je izašao iz kuće samo da malo prošeta (za šta mu ne treba ni novac ni ključ ni dokumenti), sigurno bi ponio mobilni (kao skoro 100% ljudi u današnje vrijeme).
nocni vukovi ga oteli !
ti bgm sanjaš noćne yebene vukove...
@pitzkavamaterina otimaju raju i vode ih u !sibir !