Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko dovodi tatine sinove sa studiranja i zasto?
@ExSuicideB0mber pa tata i mama ih dovode...😂😱😂😱
@ExSuicideB0mber To su studenti koji idu na ferijalni rad u Njemacku, nisu to nikakvi bogatuni
Apel policiji tj. starjesinama, da malo iskontrolisu kolege na terenu da oni nose opremu pa onda masovno da se stanovnistvo kaznjava, koji je efekat maskice na bradi ili ispod nosa? NIKAKAV: Pravimo cirkus unistajem privredu, vi ste prozvani jer jedini ima represivne mjere, vjerujte ja da sam policija ne bi mi blokica moglo biti koliko bi pisao, jer ovo nije nista drugo sem teskog onog seljackog bezobrazluka i umjesto mjesec da sjedimo kucama mi cemo 2, 3 ili vise.
@gooUser15858519118 Sve si upravu. Kad vidim da je stavio masku samo na usta a nije nos prekrio muka mi. Koja je svrha onda nosenja maske. I na nos se dise kao i na usta. Neki dan bilo na TV sve objasnjeno. Al dzaba nasim dzilkosima govoriti
Zato sto masku be nosis radi sebe nego radi drugih. Stavis je na usta kad pricas da ne pljujes metar dva tri. Na nos sto izadje nece daleko. A uostalom 90 posto maski sto se nosi valja samo za guzicu obrisat. Tako da se mogu komotno i ne nositi.
Sta im bi ? Zar mnogi od njih nisu do Nove godine govorili: Sta ce nama BIH, necemo se ovdje nikada vratiti. Ovdje nista ne valja, samo Austrija i Njemacka, tamo je sve najbolje na svijetu.
U satore kakvi hoteli u satorima i na bausteli spavaju
Juče ovaj jedan govori pa Bosna je moja zemlja, PA ŠTO SI IŠAO IZ NJE AKO JE TVOJA ZEMLJA, SPOP'O TE BELAJ TAMO U DIJASPORI PA SE VAMO VRAĆAŠ , PIČKETINO !
@PG13 Mozda covjek nije u stranci kao ni ja pa moramo napolju sebi auto i ostale stvari zaraditi.
Ko placa smjestaj. U satore ih smjestiti.
Ko god nema državljanstvo tih država se moraju vratiti. Svi mogu pitati SDA zašto još nismo u EU? Sa bh pasošem kao gasarbajter kad ljudi sad izgube posao nemogu ništa. A zakoni se mjenjaju svaki sat i sve manje prava za strance izvan EU.
Ne znam samo ko je odredio karantin 28 dana. Pa ni u jednoj državi nije toliko. Sinoć na TV govore putnici na granici se nakon pregled upucuju u kucu izolaciju ili karantin u zavisnosti od zdravstvenog stanja. Da napu epidemiolozi pročita ju novija istraživanja znali bi da su pacijenti infektivni 8 dana dok je virus u gornjem respiratornom traktu. Užas od države.
Nije mi ajsno dakle ovaj narod vise dolazi?
Idu u hotel koji je u sporu i ne zna se vlasnik. U privatni hotel sigurno neće, valja platiti.
"U Hotelu Tuzla naši kapaciteti od 114 mjesta su popunjeni" Cega bolan popunjeni.. Hotel polu-prazan, zive duse nema osim dvije sake studenata. Al neee, "nemoj HIN nama vise, de nekom drugom posalji".
Neka dijaspora požuri, što prije dođe- prije će odraditi karantin. Bujrum u karantin.
Ooooj mili Boze...ima li protekcijama i stelama ikada kraja???Ovdje gori...bjez vani... Vani gori bjez u "lijepu Bosnu"...hahahahaha...
a sto u hotel......pa da se opet zale na "lose uslove" i provaljuju vrata.........i semluce po tuzli......u sator !!!!!
Smjestite ih na autobusku u Tuzli, da se druže sa migrantima i kulturalno obogate i unaprede osjetivši prefinjanu bluskoistočnu, srednjeazijsku i subsaharsko afričku kulturu