Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, sad ce u ovako lijepom i ugodnom ambijentu moci jos sporije da rade.
premijer TK se neki dan slikao tu, kao vlada TK platila vanjsko uredjenje ... a ustv sve finansirala EU, vlada TK platila da se trava posadi oko zgrade....
Koliko li će pisanih dokumenata, DOKAZA "nestati" premiještanjem istih sa sadašnjih lokacija u ove nove ?
Super, sad mogu lakše donositi copy-paste presude i zapošljavati svoju djecu i bližu i dalju "femiliju".
"Optuženike čeka savremena oprema" hahahahhah
Čist peškir i topla voda, uskoro će doći i sloboda!
Nemojte im stavljat tepihe da ne bi gurali predmete ispod njih
Predobro izgleda, još samo da sve bude na nivou pravde i poštenja a kazne primjerene djelima.
Naravno da je tijesno. Nije lako smjestiti 200 referenata, 100 asistenata i stotinjak pomocnika tim asistentima od referenata ;) A da ne pominjemo nove generacije pravnika i pravnica i raznoraznih "femilija" koje pod hitno treba zaposliti..
@STALKER.FF **iz raznoraznih "femilija".. **
Mogu ja sam sebi kupiti najbolju tenisku opremu, ali to ni na koji način ne garantuje da ću naučiti igrati tenis! Sudstvo i tužilaštvo je kod nas suštinski tako loše, da bi najbolje odgovarale prostorije iz Kafkinog "Procesa" na kojima bi neko napisao "Hakuna matata" sječajući se osunčane Tegletijine čelke.
I standardno blage kazne, podkivanja i sl.
Koliko ja kontam u nas se samo jača policija i sudstvo,tesko se sirotinji