Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mene i sudionike tog vremena je agresija citat "teroristickih srpskih bandi", kako rece Vucic juce za Kosovsku regularnu policiju, s reprizom huskackog rijecnika kao i prema BiH. Nek Nas je bas malo podsjetio stari Vuk.
ja ne znam zasto polemisete u komentarima sa ovim zlotvorima, koji ce opet reci su bosnjaci sahrinjivali iz drugih mjesta svoje u potocarima, te da je pola zivih od 8 hiljada imena na spomeniku Ja samo kazem Bog im lijepi isto dao da dozive kao bh muslimani 92-95, neka i osjete ono sto misle
Pamti pa vrati - Mao Ce Tung