Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima vala i direktora na pozicijama od 96-te i nista ne rade
direktor možeš biti samo dva mandata tako da izmišljaš.
@klimax nemoj se provaljivati druze. Moj direktor iz srednje skole, dok sam bio ucenik, je bio na toj poziciji 16 godina a direktor skole u kojoj sam radio je direktor od 1997. Trebas malo da zagrebes povrsinu, iznenadio bi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Neka su! Nigdje nije gora situacija sto se tice konkursa u obrazovanju! Trebali su jos ovim izmjenama dodati i da direktori i clanovi upravnih odbora ne smiju biti politicki aktivni.
Zavijajuci POLITICKI direktori odlaze na biro.Podrska.Mic po Mic! Kidati SDA hobotnicu, na zivo, dio po dio.
Samo smjenjuj SDA je tako sijala sad brate tako neka i žanje nisam za političke smjene al neka malo i drugi zasjednu u te direktorske fotelje
trebate usvojiti zakon/pravilo da direktor škole ne smije biti član stranke niti politički aktivan te da na tu funkciju dolazi isključivo konkursom. u zedo kantonu je ima skoro decenija tako kao i što je bodovanje na konkursu odlično uređeno. eeeee kad će ovakvo nešto biti u Sa kantonu??? kao kad će kandidat biti izabran samo na osnovu bodova a ne kako direktor od tri prvoplasirana bude odabran i aminovan
Koga Jo's plase tuzbe u BiH? Svakako ce gradjani vracati te tuzbe koga boli briga
Sadašnja opozicija u TK također je smijenila sve nepodobne direktore kada su oni došli na vlast. Ali ne po sili zakona, nego po sili prijetnji, ucjenjivanja i sl. I moj prijatelj, koji je bio direktor tada, završio je na birou. Učinili su sve da ne može čak ni konkurisati kao profesor u školi u kojoj je bio direktor! Tako da ovo nije ništa drugo do ona stara: Kako posiješ, tako i požanješ!
Znači tvoj prijatelj nesposoban za profesora a bio direktor-aferim.
Gazi gamad SDAovsku gdje god stignete. Smjenjujte im i portire.
polahko eksperti, polomićete se ekspertizom. ništa bolje nismo ni očekivali
pogana naroda, samo da je postaviti svoje na vodece funckije a onda ovi ucjenjuju normalne ljude-radnike letis ako ne glasas za xxx, i jos se ubrajaju kao u muslimane. Eto iduci put na popisu se izjasnite kao Navodni muslimani.
Sve sami stranacki kadrovi ti direktori skola , doslo vrijeme da mogu i drugi biti direktori !
Sve SDAovi direktori bili sa kupljenim diplomama
najmanje 10 ih je iz SBB-a i svi su bili na listama
na jednom kantonu, u samo jednoj oblasti 121 direktora je postavljala SDA, podobnog naravno
podobni kadrovi SBB, SDA i DF-a. SBB ovdje sam sebe diskredituje svi direktori škola koji su clanovi SBB-a su bili na listama. Predsjednica Gradskog odbora SBB-a Živinice je direktorica škole provjeri sam.
Smjenjuj uhljebe drugim uhljebima.
Eto vam, i opet kad kazu nije banpolitika, nego struka, vi im povjerujte...
Hahaha 80% direktora direktno bil ona listama SDA i njihovih satelita...i kaze obrazovanje nije pod politickim uticajem.Eto zasto su se SDAovci uprpili i uspanicili...izgube svoje ljude,izgube glasove raznih tecica,dajdzica,amidzica,sestrica i ostalih koljena. Kakva je to bagra...takvi primitivci kao sto su SDAovci ne postoje nigdje .
Tako je.SDA se bila ustolicila na mjesta direktora,zaposlili zene,bracu,snahe..uvalili se u upravne odbore...cak i na svoja radna mjesta primili familiju pa kao toboze kad se vrate s funkicije ovi ce biti tehnoloski visak...pa.zlo.mi je od takvih ljudi
Hahaha 80% direktora direktno bil ona listama SDA i njihovih satelita...i kaze obrazovanje nije pod politickim uticajem.Eto zasto su se SDAovci uprpili i uspanicili...izgube svoje ljude,izgube glasove raznih tecica,dajdzica,amidzica,sestrica i ostalih koljena. Kakva je to bagra...takvi primitivci kao sto su SDAovci ne postoje nigdje .