Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da oni znaju prepoznati korona virus i kad bi ga izolovali.
Kineza za direktora ili ti rav atelja bolnice .. mozda bi nikla nova za mjesec dana ...
Muradife, ne ispuštaj ga iz vida
Ulazi kako ko hoce u BiH bio izbjeglica, migrant, kriminalci, nit kome treba ulazna ni tranzita, boravisna, radna dozvola..Mi smo jedna prava evropska zemlja otvorena za sve i svakog. Nema ovo nigdje!
Stavljaju covjeka u inkubaciju a ostalih 200k gradjana udise najgori zrak na svijetu zadnjih 20 god. Rip logika
čemu inkubacija lik udaljen od Wuhan provincije ko mi od Minhena, daj ba u svemu pretjeruje te, dok se stila infekcija po svijetu niko nista od nadležnih 15-20 dana sutite sad se sjetili boga pitaj koliko je zaraznih do tad u zemlju uslo samo nemaju kod simptome ili su oni imuni al dalje prenose zarazu.
kakva je to zemlja kad on dobrovoljno zivi u BiH duzi niz godina
@korisnik3107 Možda lik ne voli gužvu
Zaštitimo šišmiše! I oni su živa bića!