Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nema tu dok se neko sam se ne opece i ne njbe
nikad nisam volio ovo kockanje, a nemam problema
Prvo zatvorite sve kladionice u blizini škola, u prečniku 5km. Nije loše da se zatvore sve, ali postoji zakon o njima, pa vjerovatno je to teže, ali bar u okolini škola zatvoriti. Zabraniti djeci ulaz u kladionice-kockarnice (obavezna legitimacija), čak i mlađim punoljetnicima do 21. godine. Kockanje je najgora bolest ovisnosti, teža od heroinske ili druge droge; kockari uništavaju sebe, porodicu, prijatelje... Opasnost je ogromna, ljudi sirotinja i žele brzu zaradu.
Jes,znaci i treba djecu naucit,kad igra bosna ulozi sve da ce izgubit,nikad ne fiksiraj na juventus,zeljo: vazda 2 kod kuce