Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Situacija i okolnosti jos nisu jasne, a i one koje su navede nisu tačne. Ademir Babaić nije brat Ermina Babaića već su u srodstvu. Na osnovu netačnih i nepotpunih konstatacija ne treba komentarisati. Ono što se sigurno zna jeste da je Ademir u društvu poznat kao pristojan, odgojen i uzoran momak, sportista i dobar student.
@Cipiripi o istom Ademiru govorimo, o finom momku iz fine porodice. Jeste, ima samo mlađu sestru. Greška je u tekstu da su braća.
Pustite momke, pustili ste mnoge druge. Nemaju kriminalna djela, htjeli su zaštititi majku od narkomana.
Bolje da im je stari u kukuruze bacio !!!
Ratnog zločinca Velibora Ostojića i nesuđenog direktora RTV Sarajevo, prije rata su pretukli rođeni sinovi u haustoru jer se švalerao, a SDS je to iskoristio da bi strašio i huškao Srbe protiv svojih komšija. Karadžić, Koljević, Plavšić i ostala zločinačka ekipa su optuživali Muslimane i Hrvate za napad. A Ostojić je kao SrBski nacionalista (pravi nacista), fakat bio dobro udaren u glavu.
To je djeco jedan čiko, što je igrao fudbal u Foči (Srbinje) i Jeleču, sa odrubljenim glavama građana (civila) Bosne i Hercegovine.
SrBski, bivši, SDS "demokrata".
hop,hop,hopa,dolazi Evropa...poremecene moralne vrijednosti..kako ce jedna majka sebi dozvoliti da udje u vezu sa narkomanom?Da li je mislila tada, kakvu potuku salje svojoj djeci,svojim sinovima...Znam momke,sa Ilidze su..,ne znam sta ih je moglo natjerati na ovako gnusan cin,ali sigurno je bio neki ogroman razlog...zao mi je djece koja su upropastila svoju mladost...drustvo je pokvareno i sve pokvarenije..strasno!
Poznajem zrtvu i majku mladica koji su prebili narkosa. Zivjeli su dugo skupa, imali rotvajlera i obilno se pucali heroinom. Vjerovatno je stanje krize usljed nedostatka horsa izazvalo svadju nakon koje je uslijedila intervencija sinova u drustvu jarana!
@ElMudzahid to nisam znao,uzas,znam da je mali hodao uvijek sam po Ilidzi ili sa drustvom,nema oca,majka narkomanka,pa i dobar je bio kroz sta je prolazio....
hop,hop,hopa,dolazi Evropa...poremecene moralne vrijednosti..kako ce jedna majka sebi dozvoliti da udje u vezu sa narkomanom?Da li je mislila tada, kakvu potuku salje svojoj djeci,svojim sinovima...Znam momke,sa Ilidze su..,ne znam sta ih je moglo natjerati na ovako gnusan cin,ali sigurno je bio neki ogroman razlog...zao mi je djece koja su upropastila svoju mladost...drustvo je pokvareno i sve pokvarenije..strasno!
Ovo se desava kad policja ne radi svoj posao i kad gradjani izgube osjecaj da ih drzava stiti. Tad normalno moraju uzeti stvari u svoje ruke i siguran sam da ce ovoga biti sve vise, jer ko je ikad prijavio neki slucaj policiji zna kako to izgleda i da ovi nece nista poduzeti.
Ovo vjerovatno nikome nije bila namjera, ali izgleda da su otisli predaleko...potcjenili su bejzbol palicu izgleda..zao mi je sto su zivot svoj zeznuli, izdrzite momci
zao mi je tih djecaka. trebali su ga samo sakama i nogama tamburati. ovako su se shebali, ali vjerujem da ce sudija sve ove cinjenice uzeti u razmatrajne i dodijeliti minimalnu kaznu
Odmah na poligraf!
Isto bi uradio da moju majku neko dira, ne BiH žalio sekunde ni sebe ni njega! svaka čast momci ,da je vise ljudi kao vi nadam se da ce vam dati uslovnu samo!
klasični narkoman našao teroristi porodicu i praviti se Mangup udarati im majku psovati i uništavati živote ! sve narkomane 2 metra pod zemlju treba!
Ako Dalida Burzić ovo nedjelo okvalifikuje KAO SPORTSKU POVREDU, sportskim rekvizitom sa smrtnim posljedicama, nek i ubistvo dvije djevojke na pješakom prelazu prolazeći kroz crveno brzinom od najmanje 160km na sat , okavilifikuje ka SAOBRAĆAJNU NESREĆU sa smrtnim ishodom ! SVAKI DAN KOD DALIDE , imate zakonsko pravo, i recite da se kao ugroženi pješaci, kad vi budete masakrirani, hoće li to biti samo još jedna saobraćajna nesreća od NN lica ?? Sve je samo u tumačenju zakona !
Ja nam intelektualaca braćo mila. Pa mi se zaista ne trebamo brinuti za svoju budućnost. Nećemo je ni dočekati.
Naslov bi trebao glasiti " ... za koje se osnovano sumnja da su...", ali ne, novinar Klix-a je presudio u prvom stepenu, pa u postupku po žalbi potvrdio svoju prvostepenu presudu.
to oni po serijatu nema sta daleko cete dogurati