Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
xx je napisao/la:\"IZGELDA DA SAMO HRISCANI IDU NA LJETOVANJE .. cuj niko od muslimana u tunisu na moru ? a srbi posalli 3 charter aviona da pokupi njihove turiste\" ------------------------------------------------------------------------------------ Nije covjek nista slagao. Nema tamo BH turista ali zato ima bosnjackih diplomata i bivsih izbjeglica. Doduse do sad su ovi dru ugi vec mogli dobiti i drzavljanstvo, pa nisu vise izbjeglice. Ostali su, dakle, samo diplomati da traze sadaku 15 godina nakon zavrsetka rata...
hvala politicari, a pojedinci, samo se usudite da nam kritikujete vrle nam politicare.
gnjido smrdljiva !
Zar ovaj moron još nije otperjao i vratio domovnicu sa sve putovnicom?Ko njega više uopce zasta pita?
ovo je predpostavljam jedino što je mister Alkalaj \"uradio\" u protekla dva mjeseca. Ova informacija: \"Nemamo informacija da u ovom trenutku ima turista iz BiH u Tunisu. Tamo se nalazi desetak žena državljanki BiH koje su udate za Tunižane i oni su svi dobro i zdravo. Kontinuirano pratimo situaciju i javnost ćemo obavještavati o tome\" koštala je poreske obveznike u BiH cijenim između 25.000 i 30.000 KM. Joj kako bi mu priredio san Tuniške noći :))))
ajde ne lajte vise ko budale... nek su nasi bosanci dobri... gdje god da su i koje god vjere bili :)
Ljudi ipak imaju mu*a, pa su se suprostavili kri*minalnom rezimu, a sta mi imamo???? Imamo Dodu, za koji opancari ginu, a nemaju hljeba jesti.... Imamo Zlatka, Tihica.....a nemamo hljeba jesti.... Imamo Covica,..... a nemamo hljeba jesti! I, sto smo mi to bolji nesto od njih????
\'ta će bola BiH turisti? Oni se sami odvezli avijoniman nazad
Hajde sto.ko primitivna, lajte iza kompjutera, jer vi nista bolje i ne znate!
sva sreca ja tek stigo iz tunisa :d
IZGELDA DA SAMO HRISCANI IDU NA LJETOVANJE .. cuj niko od muslimana u tunisu na moru ? a srbi posalli 3 charter aviona da pokupi njihove turiste
Stani malo..zar ovaj Alkalaj nije odyeban više yebo ga onaj ko ga postavi tu đe ga je postavio.
kako nema evo ja iz Tunisa pisem ovaj komentar Mamicu va nataknem lazovsku
E, hvala Vam Excelencijo, visoko Vam hvala kad ste nas obavjestili da su naše sugrađanke dobro, a posebno zdravo na ovoj najezdi krmeće gripe. Pratite situaciju i obavještavajte nas draga Excelencijo, ali odmorite malo svakako, imate Vi i vaše suradnike. Nek\' ste vi nama dobro i čuvajte nam se gripe, odletite negdje daleko od epidemije da se smiri zabrinuta nacija.
hahahahah