Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo izgleda saobracajnica, drago mi je sto ce se njenomn izgradnjom odmah smanjiti guzve.
Projekat koji je od velikog znacaja je sanacija klizista. Sve ostalo je nadoknadivo ali kad kliziste krene vise nema spasa.
Saobracajnica i sve ostalo je manje vise nebitno u odnosu na problem klizista. Lijepo je sto se prvo saniralo to i rijesio najveci problem, a sve ostalo je dobro doslo.
Jezero koje je i poznato po svome klizistu. Ova intervencija je pun pogodak.
Klizista uvijek sanirati kako ne bi doslo do vecih posljedica. Bravo za ovaj projekat koji je od velikog znacaja.
Naselje koje dobiva novi sjaj. Svakako da od kako je izgradjen sip i naselje jezero je nekakotu zaostalo, a sa ovim je sve upotpunjeno.
Meni jedno od najljepsih naselja jezero i kosevo2, tako da mi je drago sto polahko dobiva onaj stari sjaj, na samo nek se gradi i radi
Na sve se mislilo 👏
Cijelo Jezero dobiva novi sjaj, a biće sve ljepše zajedno za Koševom
Odlicno pa se započelo sa sanacijom klizišta, dosta ih je na jezeru a i nova cesta je naravno dobro došla za bolji prilaz bolnici.
Malo po malo i sve će da se sredi u našem Centru.
Malo po malo i sve će da se sredi u našem Centru.
Lijepo je vidjeti da se nesto iznova pravi, a da se ne krpi.
Najozbiljnija Opcina
Na podrucju opcine centar ima toliko lokacija koje su alarmantne i postoji velika sansa da postanu aktivna klizista, svako se treba sanirati i zaustaviti a ovo je jedna od tih lokacija. Ovo su bitni projekti i treba ih rjesavati sto vise i sto brze.