Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kruh te hranio pa ovi pripreme vrse vec godinu dana , do sad im je i rok istekao! ne znam sto se pare opet bacaju kad ima dovoljno ovih doniranih!
Bebo meni je dosta za danas 🐑🐑🐑🐑🐑
FGR botovi uzimaju sendviče, tastature, juriiiiššš
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Toooooooooo!!!!!!!! Novalicu legendo naša. Mozda neko i prezivi dok dodju! Svaka cast! Sposoban si nema sta.
od Marta pripreme traju🤣🤣🤣
Novalic juce na sudu a danas u vladi, to nema nigdje na svijetu da tako moze.
Foodiil..Doooddoo..,Beekiree,,Biseeraaa,,...Saaanjaa..e jebemt te državo ko je sve na funkcijama..rukovodećim! Fuj..povraćami se..!
Zna li neko ko sjedi preko puta debelom celavom na cetvrtoj fotografiji?
bebo jesi li primila bocu....
Sta sam naslova procitao za ove vakcine ja mislim da smo do sad nabavili 2-3 miliona, a nigdje vakcine !
kasno marko na kosovo stize..
HDZ blokira Federaciju u čijoj vladi sjedi, imali to igdje? A sa SNSD-om na državnom nivou. Pljuvanje uzp i ćete, dBd vam djeca puzala ko zmije
Pandemija nas još napravila budalama Pa kinezi virus dali i jos naši kupuju njihove vakcine Ma hajte molim vas
daj ba uhapsite Fadila vise ili ga maknite sa funkcije mene stid u njegovo ime sramota je ovo narode ko nas predstavlja i "spasava"
Inckooooo....Inckooooooo ! ZaboraviJo si FOOdila! !
"Zavrsne pripreme"??? Ma hajde. Sta je iza toga "priprema za placanje", pa "priprema za dovlacenje", pa "priprema za prijem" i tako narednih godinu dana. Koliko vec prodje od najave da "samo sto nisu stigle"?
Satraste se “radeći” a narod od vas nema nikakve koristi…jel vas barem malo sramota primiti platu
Jel' se ti to hvališ da si nam nabavio Sinopharm? Pa ljudi nam poklanjaju AstraZeneu da se riješe medicinskog otpada koji je bolji od Sinopharma. Koliko si zaštitio našeg građanina tim kineskim smećem? Talas će doći, a da nećete ni revakinacije stići uraditi sa njom i koliki procenat će zaštite imati? Bitno je da ti sada izađeš pred kamere i kažeš kako si završio svoj posao. Ali, valja li?
hebem li ti mamu u p nesposobnu i tebi i svima nesposobnim p vam materina sto ne kupitw majku vam nego tu kukumacete da vam doniraju stoko ljugava, eto narode glasajte za ove iste hebali vas oni vise