Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kružni tok, rok izvođenja 13 mjeseci, Lidl 8 mjeseci. Logično!
da se hoće zavrsiti više saga oko ove transferzale... ne mogu da vjerujem koliko je nas sistem spor i komplikovan, da su pojedinci uspjeli blokirati gradnju iako je ovaj projekat od javnog interesa..
Kruzni tokovi su samo prividno rjesenje za nesnosljive saobracajne guzve.Bez stavljanja pod kontrolu naseljavanja Sarajeva, ovdje nema boljitka.
Ah sto je Sema potplatio tekst, pa se brišu komentari. A sta je sa onom Mevludinovom brukom kod Grasa, godinu dana raskopano, vozimo po makadamu,pišljivi KT niste u stanju uraditi.
Odlicno samo nek se radi, moram priznati nikada se vise nije kopalo.. svaka cast
Jedini Semir i radi nešto ovi ostali načelnici u Sarajevu ublehaši teški.
A zasto stoji, tj puzevim korakom ide par stotina metara ceste sa A1 na mostarskom raskrzju. Idem svaki dan na posao i umjesto auto putem, moram kroz Ilidzu, uzas
Samo vise zavrsite, predugo to sve traje
Semire napravio si Real Madrid od nas
Samo nek se gradi
Ovo je spas za otoku