Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije studentski Niloa Kalabic ?:))
DodiKce reaguj!
Ja sumnjam na temelje s obzirom da prokišnjava.
mene da se pita ja bi ovo miniro i nek ide sve u vazduh
Koliko znam postoji izvodac radova i nadzor nad izvodenjem radova-pronadite rupu
Nema sumnje postoje papiri-provjerite
Dok se svako ugradio krov dosao ko na stali.
Nikola Tesla jeste bio jedan od najvecih umova covjecanstva. Ali sta su ga se Srbi toliko svezali? On za svog zivota nije htio da posjeti Srbiju, a umro je kao Amerikanac. Silicon vazi i za Pupin.
Sahranjen je uz srpsku patriotsku pjesmu Tamo daleko a pepeo mu je u Beogradu. Slicno je i sa Pupinom. Bosnje ja razumijej da boli sto je jedini poznati Bosnjak Munira zvana Brk no suzdrzite se.
Njima (djikanima) je Nikola tesla =Draza-Radovan-Sratko-Kalabic itd to srama nema!
MAKAZE ZA LIM: Pomenutom jeftinom alatkom bi se od lima moglo napraviti mnogo rekvizita za struganje materijala sa zidova, a to je neuporedivo jeftinije nego proizvoditi špahtle.