Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOGA PRIJE SVEGA nabijem ja tebe na onu stvar ;-) 100 KM,kad uračunate struju i vodu,to je dovoljno. Gospodine Filipoviću,hvala vama na prelijepim riječima.Ali očigledno da će naša zemlja zauvijek ostati u mentalitetu sela,kao što se može vidjeti iz priloženih komentara .
ma šta ćeš trošit metke nogom ga zaždieš tamo pred zadnju nogu,savije se i iskrvari unutra
1 metak 1km...pretpostavljam da ce na taj nacin rijesavati problem sa psima lutalicama...strasno
1 metak 1km...pretpostavljam da ce na taj nacin rijesavati problem sa psima lutalicama...strasno
neznam sta svi ocekujete pa svoje penzije plate i tople obroke uporedjujete sa psecim imali ste izbore pa sto niste probrali nekoga ko ce vam dati vise psi nisu imali pravo izaci na izbore i zato je smjesno a ujedno i zalosno sto se uopredjujete sa jadnim i napustenim zivotinjama ... dajte tim psima svoje stanove i svoje tople obroke a vi uzmite te njihove ako su veci i ako im zavidite na tome
i prije ce i Gorazde i sva manja mjesta dobiti azil ....samo u ovom šupackom Sarajevu osim kafana dzamija i naravno velikih napucanih i polupraznih trgovackih centara nemoze se nista drugo ni vidjeti niti napraviti bravo Gorazde svaka vam cast razmisljate razumno o svome narastaju okolini i buducem zivotu
A meni je topli obrok manji nego cuki. 2 KM x 22 dana = 44 KM.
100 KM po cuki x 100 cuka = 10000 KM x 12 mjeseci = 120000. Dali će biti toliko para u buđetu. Nije jasno jeli 100 KM mjesečno ili ....? Moja nana ima penziju 300 KM.
Čestitam Goraždu, gradjanima i vlasti na izvanrednom gestu. Pojam provincije se mijenja : Sarajevo je samo verbalno, metropola i ja kao njegov žitelj želim da podjemo stopama Goraždanaca i obezbjedimo tim četveronožnim, nedužnim ljupkim životinjama, psima sudbinu njihove drinske sabraće. Hvala što nas civilizacijski približavate Evropi.