Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbori u BiH treba da budu svake godine.Ovi ne bi prestajali sa dragnjom puteva i skola i obnavljanja djecijih parkova i utopljavanja zgrada.Garantujem da bi za 10 godina bila haman kao Svica.
Prave nove skole a sve manje manje djeceu skolama...sve vise tehnoloskog viska... kome ih prave?! smijesno .
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravog patriota za Predsjednika - Hadžikadić Mirsad - čovjek koji nije ležao nikada na budžetu. Radnika u politiku! Pogledajte večeras intervju u 18:45 h na FACE TV.
A džamija kao u Mostaru? Neće valjda bez džamije, izaći će djeca polupismena iz škole!
Anex na aparatima.
Peru obraz praveci skolu u najzagadjenijem naselju na svijetu, tik uz Mittal. Ma ne oprase ga vala!
@Idol ja kad kazem da je zenica prljava i nakaradna napadaju me,eto nek si im ti reka!
2015 UNDP, kanton i federacija dali milione da se obnovi krov http://www.fbihvlada.gov.ba/hrvatski/aktuelno.php?akt_id=4387 2016 srušio se plafon u školi, niko nikad nije odgovarao https://www.klix.ba/vijesti/bih/izbjegnuta-tragedija-u-ucionici-u-zenici-se-odlomio-dio-plafona/160425067 2018 prave novu školu Pametno i odgovorno trošenje para, nema šta
Dzaba, balijska djeca su retardirana, vijekovima ziveci sa turcima i poprimajuci njihov mentalitet lijencina i neradnika..
Balijanderi, Srbi imaju naucnike i imali su drzavu dok ste vi jos mijenjali imena tzv nacije kako vjetar duva... A vi i vasi turski kreatori ste tada klecali u blatu i pusili nargile..
Dzaba, kad zaposlis SDA profesore u savremenoj skoli, opet napravis omladinu iz kamenog doba
Imal i jedno drugo ime osim hasana kikica. Ja mislim da treba bar jedna skola dobit naziv po drugom najvecem graditelju svih vremena OŠ "FaahrudIN Radoncic"
tinta ucenjaka je Bogu vrijednija od prolivene krvi šehida.
Inace, tetovo je naselje tik uz dimnjake zeljezare.
grade skole i dice se a roditelji ne mogu djeci skolske udzbenike kupiti i opremiti za skolu...ko je pametan ide i bori se vani da sta stekne , ovdje nece biti dobro za jos 30 god...dok ovi odu pa zavladaju podobni i ...
Najmodernija škola...u kojoj će direktora postavljati stranka, gdje će se učitelji i nastavnici zapošljavati preko stranke, gdje će WC u roku od 2 mjeseca biti zapušten, sapuna će biti samo na otvaranju kad svi dođu da se slikaju...Baaaaznia
Pa zar nije nedavni izgradjena isto jedna od tih najmodernijih skoka u BiH... Blago nama šta samo imamo najmodernijih škola...Marvo djeca nam odlaze iz države jer im roditelji nemaju novaca za osnovne udžbenike kamoli šta drugo