Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
supljak zivi vise uposlenika nego sticenika ..samis ebi svrha cast pojedinim dobrim strucnjacima ostalo je sve mahom en strucno osoblje porodica prijatelji i ratni drugovi ..standardna suplja prica..samo nek je plata redovna ...
Prije nekoliko godina su kružile priče kako neke komune u BiH dilaju susptance,eh sad to su priče neke raje ali me nebi čudilo jer je ipak ovo Bosna .
ma odvikavajte se na suvo na poljo doba je gluvo :===
Poznajem 2 momka koja su izašla iz ove terapijske zajednice,nijedan se nije skroz skinuo vratili se opet na staro..Ali nijedan nije imao riječi hvale za Kampus,najbolje je ko je iz Sarajeva da ide što dalje je moguće,ali opet sve je stvari PSIHE ima taj neki KLIK u glavi.
Vidi ambijenta , priroda , knjige , prelijepo. Odoh uzeti kilo spida i drmnut u prvu patrolu , neka me vode na odvikavanje , ako ne zaglavim zbog dilanja.
Kad ovi bace parti za Novu Godinu.hh