Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelje su jedno stvarnost nesto skroz drugo moj [email protected] zamisliti gdje je BiH bila prije 20 godina ...danas izgleda malo drukcije ..moras priznati...jeste da ste vi sve dali od sebe da tvoje zelje i ostvarite ali nije vam se dalo..niste milimetra preko bulevara presli a s bosna vam se ispraznila....i svaki danom padate ...nije daleko dan kada cemo vas spoinjati kao vasi hrvati spominju ove ganci od trofaznih sto ih kosava oduva :)))imas pozdrav sa jedne od ovih lijepi plaza!!
Aferim Ambasadoru Arnautu svim bosancima i bosanakam u Australiji ! Vi ste svoj dijaspori RBIH-e za primjer !
Bez ovih smrdljivaca ovaj portal bi propo. Niko vise ne dolazi da procita vijesti, samo da se ismije ovim turskim isprdcima. Necete preziviti ni sljedece 2 generacije, rak ce vas iznutra pojesti... Hebo vam tata dudlik pleme pogano.
Ma jasta, da nije bilo nezavisnosti, sad bi cumurali u Gornjoj Tuzli. Ovako Sidnej plata 4k aus dolara i medju ljepsim plazama na cijelom svijetu. Hvala ti Alija, valjao si nam kao niko!