Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo pohapsite policajce koji im dojavljuju brojeve telefona od vlasnika ukradenih auta. Kako oni znaju na koji broj da pozovu vlasnika automobila da trase otkup?! Jedino u policiji ostavis broj kad ti se nesto ukrade. Da te u slucaju pronalaska mogu kontaktirati.
@aman mojoj prijateljici ukrrali auto. Lopovi je zvali ona se prepala baci broj. Kupi novi ode u policiju ostavi im taj novi broj u slucaju da nadju auto. Kad lopovi opet zovu na taj novi broj.
pogidose dva postena policajca...radi tih debila koje stranka ubaci u obavjestajnu policiju u civilu...onaj direktor komplet familiju uhljebio...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da se pod hitno izglasa zakon po kojem svaki gradjanin BiH ima pravo da odstrijeli nepozvanu/e na svom posjedu i one koje uhvati u kradji motornih vozila i ostale imovine
Vidi ovog na cetvrtoj slici, tipican coban.
I svi pusteni na slobodu, veliko pitanje je koliko su u medjuvremenu atomobila jos ukrali. Steta sto im nije presudjeno u bjegstvu, velika steta. Sumske hijene imaju vjerovatno dogovor sa policijom sumske, ne kradite kod nas, kradite u Federaciji i niko od nas vas nece dirati.
Gledaj ima faca intelektualnih. Sve raja sa Hajdelberga.
treba policiji otic lazno prijavit kradju i samo cekat poziv. koja bi pometnja nastupila kad bi skontali da auta nema, mislili bi da su dobili konkurenciju. nakon par sati nazvat i rec da je sin uzeo auto a nije javio :)
Kasno, a dva čovjeka platiše životom zbog vaše ne ažurnosti
SPORTski Rivolov pohapsimo vas da vas pustimo...
Primjećujem da na ovom podužem spisku Bošnjaci nisu ravnopravno i srazmjerno broju stanovnika u BiH zastupljeni!
Zašto nisu došli sa autima
Bog te mazo, sve i jedan sa spiska srbin....
Kradja auta je najrazvijenija grana privrede Srba sa Pala
KU.AC od drzave!
Automafija koja se do suđenja nalazi na slobodi, nastavlja s aposlom, puca po narodu i policiji......ma ljepota od drzave.
Vidi lopova nije im dodo našo poso pa im dojadilo roviti kontejnere po federaciji pa hajmo malo krasti auta od poštena naroda
Dosli na sudjenje sa ukradenim autima
Proces pokrenut 2012., a sudjenje pocinje 2018. Ja azurnog sudstva i tuzilastva nedaj Boze nikome.