Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mi nikada nece biti jasno zasto naziv ponos cemu se ponositi ima li iko strucan da mi objasni
Ponose se nemoralom!!!!
Pa pored onakvih zena, ljepotica, modela, ti uhvatis runju nekog i u spavacu...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SubhanAllah
A u subotu kisa u 16. Brzo ce se to razici.
Prvo su trazili da ih se postuje, ne vrijedja dalje dozvolu za brak a sad paradiraju i tranvestiti koji takodjer traze svoja prava. U americi djeci daju estrogen i testosteron dok su tinejdzeri da bi pokusali promijeniti spol. Jos malo ce i pedofile ubaciti. Teroristicka organizacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svi pred OHR....ovo je sabotaza....
nek se gone u tri p.m. više
Najbolje se spakovati taj dan i otici negdje u prirodu.
Niti mi smetaju..niti me doticu...u svakom slucaju manje stete imam od njih nego od onih koji nas predstavljaju...samo ne ide mi nikako veza da jedna osoba koja radi za poznatu tursku bolnicu Medical Park dozvoljava kceri lgbt i jos paradira dok u isto vrijeme ulaze novac za navodno lijecenje u lgbt ili narkomaniju nevjesti i sinu.
Dosta ih je više fkt, predosadni su i odvratni sa svojim paradiranjem. Hodaj brate gradom, drži se za ruke, grli se ko sav normalan svijet niko ti ništa ne remeti al nemojte ni vi uzurpirati grad.
Kišo vrati se sve ti je oprošteno 🙏
Sta je sarajlije aa nemoral se promovise
Ja neznam ko ovo dozvoljava pa citav grad stane zbog njihovog pederluka
Ma fuj i oni i njiho tzv ponos
Ovo je preslo u totalni Teror nas gradjanima Sarajeva. 95% stanovnika grada trpi teror neznatno bolesne manjine? Dajte Dodika za presejednika Federacije da rastjera ove Zombi parade
Narode motke u ruke i rastjerati te bolesnike i sve one koji ih štite
Koji je ovo pritisak da pola grada zatvore. Uskoro će biti da ćeš trebati dozvolu za izlazak iz kuće kada je ta povorka ili dokaz da pripadaš tim delegatima.
Ko ode na paradu da bog da se ne vratio sa nje
Razvratnici
Ostavi auto kuci i sa zenom i djecom u setnju do Ilidže. Ljepota. Treba zabraniti saobracaj u centru grada vikendom.