Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc gledam na Al Jazeeri skole u Bugojnu...ogradjene zicom i djeca s jedne strane zice razgovaraju virec kroz zicu sa djecom sa "druge strane" . Slika podsjeca na neki koncetracioni logor za djecu . Sve to u 21 vijeku! Strasno! Pun mi kofer svega, i onih takozvanih "prijatelja" koji zele gradjansku BiH uz izjave da je BiH i Hrvatska i Srpska i Bosnjacka!!??? I tako doprinose gradnji zica...Zasto se ne izjavluje da je BiH drzava svih gradjana BiH koji u njoj zive
...ako su nam zaista prijatelji i zele gradjansku BiH i clanicu EU? Zbog cega su godinama saucesnici u prici konstitutivnih naroda i sistema ,koji se u EU smatra diskriminirajucim!? Hocemo li ikad doc pameti?
@brundo A mogli bi i mi doprinjeti glasanjem za proBosanske stranke ,zatim uzet klijesta ili sta vec i isjec te zice kojima su djeca razdvojena? :)