Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došlo do novina, a stručnjaci ne znaju o kojim insektima se radi🥳🥳🥳
Sad tek igranka pocinje
🤣😂🤣😂🤕😂🤣🤕 Čuj, pojavile... Pa one tu žive decenijama.... 😂🤣😅🤣😔😂🤕🙂
dobro nije zooloski vrt, pa da pionirska dobije konmkurenciju
ja kad ogladnim posto nemamo nista da jedemo, jedem stjenice pune proteina, tako da stanje u domu nije loše
situacija je gora nego sto pišu, i pod tim se ne radi nista, dezinfekcija služi za bakterije a ne insekte, u sobama gdje su se čak u oktobru pojavile stjenice se ne radi apsolutno ništa, studentima ne daju sobe za premještaj pod izgovorom da nemaju slobodnih soba iako ih ima.
Kada student dodje u upravu da prijavi stjenice u sobi oni ga uvjeravaju da stjenica nema te ako ih ima da su bezopasne. Hitno je potrebna inspekcija jer trenutna uprava ( gdje se ne zna ko je odvratniji ) nije sposobna riješiti ovaj problem.
a da ne pricamo o hrani kakva se jede, dva izbora imas a u jednom id njih nalazis bube
iz prve ruke mogu reci da jesu stjenice i stanje je puno gore nego sto kazu, dezinfekciju koju rade je za bakterije sto znaci da nema nikakvog ucinka. Prvih par mjeseci cca 200tinjak madraca se nalazilo po hodnicima doma i nije ni cudo da su se prosirile. Ne zele da daju nove sobe studentima kojima se stjenice pojave u sobi. Razlog tome je nepoznat jer soba slobodnih ima, kazu “ne prenose one bolesti ako vas ujedu”.
Krevete i madrace u kojima se nalaze stjenice ne zele da uklone iz doma sto samo dovodi do goreg stanja i sirenja stjenica. Cijene poskupile a uslovi za zivljenje se smanjili
sve istina, stanje je čak i gore nego napisano
Vec dva mjeseca se intenzivno radi dezinfekcija - a veze nemate ni sta je to nesto sto se pojavilo? 🙄🤦‍♀️🤦‍♀️ Stjenice je jako tesko, skoro pa nemoguce iskorijeniti, ako su se nakotile u podovima, namjestaju. Sve, ali sve se mora spaliti. Potrovace omladinu "dezinfikujuci"...
studenski domovi su bili uvijek izvor zaraze, svakakve mrake se izmijenjalo tu..
Neki student iz pariza?
NEOPITROID U BINGO 3,95KM, ZAKON, POBIJE DUGOROČNO SVE INSEKTE,ŽOHARE, MRAVE, STJENICE.NOGICAMA RAZNESU PRAH I POBIJU ČITAVO LEGLO.a ŠTO JE NAJVAŽNIJE NIJE OTROVNO I ŠTETNO ZA LJUDE I DJECU.U ĆOŠAK SE STAVI MALO PRAHA I DUGI NIZ GODINA SI MIRAN.I AKO IH ČOVJEK NE PRIMJETI, AKO IH IMA MIRIS IH PRIVUČE,BAREMZNAŠ DA LI IH JE BILO ILI NE.
To su one bube sto ih zovu bugari🤣
Šta kaže - situacija je škakljiva.
Novi stari problem.