Predmet "Sejdić - Finci"
0
U Strasbourgu danas hitna rasprava o BiH
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jes mi ova Evropa omrzl to je cudo jedno
...i znaci da ja koji se deklariram kao Bosanac imam pravo da izadjem na izbore, tj. biram Bosnjaka, Hrvata, Srbina, ali nemam pravo da se kandidiram za npr. predsjednika Bosne i Hercegovine, jer sam, jeli, Bosanac! E pa, postojeci Ustav ce se MORATI izmjeniti. Ako neci ovi nasi nesposobni i nepismeni krelci, hoce EU, i ne zbog nas, vec zbog sebe!
Svakako da je laktašenkova politika nastavak karadžićeve politike isključenja a ta politika GUBI 100%,mic po mic,korak po korak.Potrebno je uvesti ili jednog predsjednika ili članove predsjedništva birati sa cijelog prostora BiH,svi narodi su konstitutivni na cijelom prostoru BiH,znači ja kao Srbin iz F BiH se nemogu kandidirati za člana predsjedništva,moja su prava ugrožena i to će se promijeniti.
JAO DELEGACIJE HAHAHAHA..ona cetniccka kurwetina opet otisla u shopping
Evo promjene Dejtona. Malo po malo i entiteta vise nece biti.
TAKO TO BRZE IDE.... A NASI KAD SUDE IDE PO GODINAMA ... VELIKA DISKRIMINACIJA PROTIV MUSLIMANA BALKANA ( BOSNJACI BOSNE i BOSNJAKA SANDZAK)
Stalnu delegaciju Parlamentarne skupštine BiH pri Parlamentarnoj skupštini Vijeća Evrope čine Milica Marković, Mladen Ivanić, Slavko Matić i Bakir Izetbegović. PA STA RADE OVI NAVEDENI??? DALI RADE ZA BOSNU I HERCEGOVINU ILI PROTIV NJE??? BOSNI I HERCEGOVINI TREBAJU POD HITNO USTAVNE REFORME KOJE BLOKIRAJU GENOCIDNA TVOREVINA SA SPIRICEM I DODIKOM NE CELU ALI ORKESTRIRANOM U SANU KRVOLOCNOM BEOGRADU!!! TREBAJU GRADJANI BIH-E POD HITNO TUZIT RUSITELJA BIH-E SPIRICA KOJI JE POSTAVIO NA NAJVAZNIJA KJLUCNA MJESTA I FUNKCIJE SVOJE GENOCIDASE (OILICIJA, TUZILASTVO, MINISTARSTVA, MEDJUNARODNE INSTITUCIJE (EU-A U BRISELU I STRZBURU, VIJECE EVROPE) GDJE GENOCIDASI LIBIRAJU I RADE PROTIV BOSNE I HERCEGOVINA A UPORNO LOBIRAJU ZA VELIKU SRBIJU!!!! U SIPI, OHR-U ITD SVE NAJGLAVNIJE POZICIJE IMAJU GENOCIDASI KOJE JE RUSITELJ BIH-E SPIRIC POSTAVIO I TAKO UDARAJU PO BIH-I!!!