Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nisu sve dogovorili , mislim oko puta u EU...?????? I zar nije najeuropljanin , a zna se da se radi o stožerniku i preCdniku kradeZeeeaaa , sve to lepo i po protokolu ,uz palacanje jezikom ko ercegovačka zmija predao u Briselu... Iiiiii šta je sada problem ????
koja komedija od predsjednistva, tri konja se fol dogovaraju oko necega.. nikad prosperiteta dok se ne bude jedan 'gazda' pitao kao i u svakoj normalnoj zemlji.. USA i EU hvala vam na tome sto ste nam nametnuli sistem koji ne moze funkcionisati.. Mislim da bi i vi, po uzoru na nas, sto prije trebali uvesti konstitivne narode u USA: bjelci, crnci, azijati, latino itd., i neka svako svakoga hebe u zdrav mozak, odnosno neka se 'dogovore'.. da vidite ljepote od zivota..
Na kojem jeziku se te odgovoriti?...Ako nije tajna?....Dok ovi u Briselu to raztabire i izprevode....nemate vise gde uci....
TI GLUPANI NE ZNAJU UPISATII SVOJE IME I PREZIME U RUBRIKU POTPISA ZA LIČNU KARTU A KAMO LI ISPUNITI UPITNIK ZA PRISTUPANJE EU!!!
ovaj upitnik je samo paravan kako da se namaknu pare novim kreditom.
Ova troica na celu sa Scepom i Dudkom su glavni drzavni neprijatelji.
Gledaj neprijatelja bosne sva trojku treba povjesat bez advokata dako da nemaju pravo da se brane
ne znaju popunit
Pa vama se i led u decembru istopio kad su trebali oni Rusi balet izvodit, a ne da ste u stanju puta kakva napravit, naročito toga ka EU.
jebla vas eu
Što ovde ne bahnu iz mančestera druže
sto ih je lijepo vidjeti ovako, a neki kazu nema prosperiteta i suzivota
još ga niste zagubili.........dobri ste bogme :)
ima još vremena
@CheshireCat ahahahahahah dobro si.............ima vremena