Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Austrija je uradila ukupno 104.134 na broj stanovnika od 8.858.775. Ako uzmemo u obzir da BiH ima 2,5x manje stanovnika mi smo trebali uraditi 41.653 testa. Mi smo uradili silnih 6900 testova od čega je RS uradila vise od polovine. Bravo!!! Mislim da je teorija jasna.
Ljudi, pogledajte intervju David Icke-a na web sajtu Londonreal tv, FB Londonreal tv ili na oficijelnoj stranici David Icke-a, ako ga ne budu uklonili sa FB, posto su meni sa mog profila uklonili objavu, a sa youtuba su uklonili video samo nakon sat vremena. Covjek je sve lijepo objasnio, ovi sto ce mi lupati minuse, pogledajte video i sami procijenite.