Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem kakvih komentara ovdje ima. Spomenik se gradi ŽRTVAMA rata. Neko ko je klao djecu nije ŽRTVA. Osoba kojoj na bilo koji način smeta SPOMENIK KOJI ODAJE POČAST ŽRTVAMA RATA treba da stane pred ogledalo i porazgovara malo "u četiri oka" sa sobom.
@HejBa Ti ili si glup i ne kontas zbog čega se ovo pravi ili znaš i pokušavaš nas da ubijedis da smo svi isti
Srebrenica pripada RS i tamo ce se graditi kako Srbi kazu a ko nije za pomirenje nije mu tu ni mjesto.
@cetvrtinacin a RS pripada BiH, haj cao
@cetvrtinacin Nekada je Srbima pripadalo sve do Jesenica pa se to nešto stalno smanjuje. Da ne pominjem Kosovo
Srbi su genocidan narod. Bili prije 100 godina, jesu i biće za sto godina. Kad njih ne bude biće mir na balkanu
A još napišite sto za jednoga, " radi mira".
Ovo je još jedan pokušaj pranja srpske politike i pokušaj izjednačavanja žrtva u Srebrenici sa ovim spomenikom. Ciljano se ovo sve radi, ali džaba dragi Bog i čitav svijet zna šta ste uradili u Potočarima 1995.Cilj nećete postići.Možete sebe lagati,obmanjivati i tješiti,ali istina je samo jedna.Genocid u Srebrenici je počinila vaša vojska. Pravo lice srpske politike prema Bosni je licemjere i pokvarenost.
Ðikani se ponovo seru po žrtvama genocida u Srebrenici.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
kakav mir rokajte ubice vaših najmilijih,ne dajte im mira nigdje na kugli zemaljskoj i tek tada će ostali razmisliti da li činiti zločine ako nema kraja rata za one koji su ubijali civile i nejač.
Pokušaj izjednačavanja agresora i monstruma sa žrtvama. Većina Srba su monstrumi i zato ih uvjek treba držati na nišanu
To samo lokalci peru novce
Koje licemjerstvo.Genicidaši prave spomenik mira.Do smaka svijeta pratit će vas presude za GENOCID.
Ko ode na taj spomenik bjednik je da vece nemoze bit
dakle, šta je bilo bilo je, svi su krivi.. to je srpska verzija..
Dzaba oni stavljaju nisu bosnje vise toliko naivni da im vjeruju pamti bosnjo svaku suzu prolivenu bosnjacku.
Nema smisla. VRS je bila genocidna paravojska koja je imala za cilj etnicko ciscenje i unistavanje citavog jednog naroda sa ovih prostora. To je kao da danas u Izraelu podignemo spomenik zenama vojnika Waffen SS-a.
Pusi
Chetooo Nikad vam necemo halaliti