Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da je Andja otisla pa nemaju novine o cemu pisat
Nekad bi snijeg trebalo i očistit. Ovo me podsjeti na one u Hercegovini kojima je snijeg uništio plastenike jer oni nisu bili u stanju da za deset dana skinu onu kritičnu masu snijega s njih. Da ne pričam o tome da je neka logika da toplota iz plastenika (a valjda ga griju inače ništa od vegetacije) topi snijeg, a kod njih dole po metar bilo na njima.
GENOCID...
Mogli su malo i čistiti snijeg osim kukanja.
Cccccc.... Uzasno, grozno! Ne znam fakat kako cu zaspati veceras nakon spoznaje o ovoj tragediji... Btw, kaze se \"urusila se stala\" ili \"se urusila stala\"... dok \"se urusila se stala\" vala nikako ne moze. Pozdrav.