Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oČISTI SVOJ PROSTOR U sARAJEVU, PRIJE SVEGA OD KRIMINALACA, KOJI SE HVALE DA SU TVOJI DRUGOVI!
Komsic zvani komsija opet otvara stranke, a 20 godina na vlasti i nista nije uradio.
Jos ste vi trebali...
Bakir Izetbegović, rat proveo u podrumu, babo mu ostavio fotelju i sada već mafijašku organizaciju SDA od Amira Zukića do Mirsada Kukića, Dragan Čović, višestruko osuđivani, a nikada zatvoreni kriminalac ili ovaj čovjek gore na slici, zlatni ljiljan, borac za Bosnu i Hercegovinu i jedini čovjek koji se odrekao vlasti kada nije mogao da ispuni ono štoje obećao narodu, a to je depolitizacija javnih preduzeća, kako je i sam rekao "NE MOGUĆE JE BITI U VLASTI SA BANDITIMA"
DF, kao i obično, ponovo na djelu dokazuje svoju probosanskohercegovačku orijentaciju i želju da svi ljudi ove zemlje konačno otvore oči i oslobode se lanaca aždaje oličene u nacional-fašističkim strankama. Samo jaka ljevica garant je ravnopravnosti, suživota, poštovanja i napretka. Sve ostalo je put u sunovrat i samoubilačko koračanje unazad! 02. oktobra bez dvojbe na listi olovkom zaokružujem DF i njene kandidate. Vrijeme je za buđenje!
Treba dati podršku Ćamilu. On se bar vratio na svoje i to iz Amerike dok se mnogi dušebrižnici nalaze u velikim gradovima i brinu za Srebrenicu.