Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo pa okupirali ste Vogoscu ima li to smisla
Znači najbitnije iz teksta je što se ne kaže lepinja nego somun. Nije bitno što je SDA izdo Srebrenicu u ratu, naselio ih u nelegalne objekte u Vogošći, sistematski im uništio grad poslije rata uprkos silnim donacijama.
Somun i lepina/lepinja nije isto ! Somun je tijesto koje nema kod sebe sredinu , znači samo su prisutne dvije kore, kada se otvori, kore se mogu razdvojiti ( naravno ako je pravilno ispečen) . Lijep pozdrav svima
Drzava nehljebara, ako kako moze neka socijala ili penzija, a da se ne radi bilo bi odlicno.
E moj Ilijas za te pare si mogao sazidati peć i da ti ostane,nego ti jarane nisi mogao prodat kuću pa daj je pod hipoteku.Nek ti Turci otpišu taj kredit kad već doniraju novce po Sarajevo.
nek se vrate srebrenicani pa ce biti i samuna.
Ono sto nisu ocistili klanjem i ubijanjem to sad rade presijom i da htio to ili ne otici moras ako hoces da zivis.Tuga i jad od danasnjice.
Kajo ce i biti kad su genocidasi u par dana pobili sve muskarce.
Kako ce biti kad su svi u Tuzli i Vogosci?
Inzko specijalni gost kod Adila i 99 penzionera ovim povodom.
Bit će ih u Njemačkoj...
doslo vrijeme izgleda bas kao u TLN dace te mi jedan caj(na hrvatskom se caj kaze caj) ja vas nista nerazumijem :D
@djebaononestalo, piši bre rvacki da te svi razumeju.
Oj lepinja . L e p i n a
nisu ludi da rade u pekarama kad je bolja lova od dilanja droge po tuzli 😂😂😂
Kako vas nije stid da stavljate sliku hrane. Ljudi poste
@bosniaco Ne ulazi na forum ako ti pada teško.
A klixu pitnije pisati o princezi