Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je najjaci turnir sto bosnje mogu da organiziraju na 24%
ovi ce imati jaku konkurenciju
prva nagrada na turniru,kartonska kutija 2 sa 2
cuj slovenci!Europa ih totalno osiromasila pa sad imaju neke svoje jeftine predstave po BiH i Balkanu.Taj narod..e,to su vam najpodmukliji AUSTRIJSKI CIGANI!
Jel ovo neka raketa u centru Srebrenice i kad je lansiranje?
Jel\' to sada biti moderno beskućnik? Naravno ko bi se vratio u ona sela gdje se mora kositi trava, muzti krava, orati, a deca moraju u školu vas kilometar jer nema bliže. Pa kad padne ona kiša nigde kafića blizu a glib do kolena.
Bravo S-D-A bravo,vi ste oduvjek podrzavali i gajili siromastvo,fukarluk i beskućništvo,vi uzivate da drugi gladuju a vi da budete lordovi sjemenka vam se zatrla ako B-o-g da ins a-ll-a-h!!!!Da B-o-g da vam B-o-g vratio za sva vasa nedjela prema jadnom B-ošnjačkom napacenom narodu!!!!
@Beg Ne budi glup...