Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci imaju 17 iz reda Bošnjaka, 2 iz reda Hrvata a i ovih 5 iz reda ostalih su Bošnje
Eto bosnjaci politicki bolesnjaci, pristali ste na covicevu i dodikovu igru i popis iz 2013 i podjelu BIH na tri entiteta, pa se onda nadmudujete i kenjate svom puku o nekoj slcijaldemokratiji i bloku, te nekom domiljublju i drzavotvornosti, svi ista bagra, a svi bosnjaci su sukrivci tome ... .ebase vas vaso i.. pa sad po tome dodje da je za bosnjake BIH od bascaraije do vjecne vatre, nema dalje
Nemoguce je da jedan funkcioner moze obavljati profesionalno 3 funkcije istovremeno! Ne moze posvetiti dovoljno vremena poslu ,taman kad ne bi spavao nikad,sem toga nije moralno! Na stotine mladih ljudi ne zaposleno a jedan prdonja zauzeo 3 radna mjesta. Mater vam cik! Nije ovo problem samo u politici da jedan covjek zauzima 2-3 radna mjesta , vec i u bolnicama ,fakultetima... Ovo se zakonski MORA ZABRANITI POD HITNO!