Komentari (391)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali svaki jebeni dan,bakir ovo dodik ono,obadvojici se naj...em familije
iskreno i pošteno :))
dva velika minera drzave,,pleme vam jebem,kome vise bublicitet dajete sa fasistickim ispadima obadvojice,,nosite ovu bagru sa portala ,,
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Stvarno je lik smorio, ocam jel on vise i Srbima interesantan ?
nekse igladno samo nekje srpstva
bosnjaci se moraju pomiriti sa cinjenicom da nemaju vise lobiste po zapadnim zemljama....prvo bosnjaci su muslimani a to danas nije popularno...drugo bosnajci su dosta uptljani u terorizam i korupciju i svi ce od njih pobjeci ili se praviti da ih nikad nisu znali...trece i najvaznije...bosnjaci su do sad placali velikim ciframa lobiste....nesta para nesta i drugara...prije pet godina bi vas svi podrzavali da tuzite srbiju a danas ce vas zbog toga kaznjavati.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
o vašem ponašanju čitati će vaša unućad i stiditi se vas i vaše politike.
Milokradu je ostalo samo da doziva i proziva kraj je veoma blizu. Nemože ti više pomoći ni Bakir ni Dragan! Gotovi ste sva trojica! Da se ne zaboravi i vaši jataci!
SARAJEVSKI ĆEVAP U BIJELJINI: www.dw.com/bs/sarajevski-duh-za-nostalgi%C4%8Dare-u-bijeljini/a-37460016
ETNIČKO ČIŠĆENJE U BIJELJINI 1992-e: Što su ono radili Beograđani poznati kao citiram, arkanovci i beli orlovi ?
Kako je providna igra Bakira i Dodika. Imamo 50% glupana u BiH koji glasaju za njih dvojicu i njihove stranke. Oni su sami krivi što su glupi.- ali mi je žao što ostali pate radi ove dvojice. Kad Dodik treba izgubiti na izborima SDA-SBIH objavljue " ukidamo RS"- Isti dan Mile lijepi već pripremljene plakate "nedamo RS" , SDA objavi "ukidamo DAN RS"- Isti dan Mile " referendum za dan RS". Oni bi novi rat započeli samo da ostanu na vlasti-na vlasti do zadnjeg Srbina i Bošnjaka.
R.i.P
Dodik ima punu podršku srba u rs a zašto i nebi, u RS se živi dobro mirovine rastu zaposlenost je sve veća radnici imaju sva moguća prava, zdrvstvena zaštita izvrsna, ni o čemu ne zavise od fbih, niti trebaju tržište niti zdravstvene usluge, Dodo samo tlači svoju telad, zaslužili su.
Svi drugi su davno ovo objavili. Ovi čekaju odobrenje da objave, ne smiju, stranka će da se naljuti...
Moze super samo idite gdje vam je bolje
tuzi.
Srbi su trajno instalirani virus i kao takav cirkulirat će i nizati klauzule, sve u svrhu odcjepljnja i nereda. Dodik glava bolesti i mržnje teži neredima jer jedini je to način da nahrani gladne srboljupce sve ostalo je propalo samo krmetnjaci rade et
Treba tužiti i R.Šumeću jer su njeni osnivači redom osuđeni za GENOCID...historijska,civilizacijsak i ljudska sramota je postojanje R.Šumeće u Europi na početku 21.vijeka...,sramota,jad i bijeda Europe i Svijeta...SMRT ŠUMEĆOJ...!!!
"Šta si ono reći hteo Za rođendan Srpske mile? – Entitet me kinji ceo, Čak i moj brat Mile. Cimaju me: Ej, čoveče, Šta se mota po toj glavi? Kakve zmije i drveće Pominješ na slavi? Pitaju me za značenje, Je l' to neka utopija, Ono da se čovek penje Na drvo ko zmija? Utopija, braćo, nije, Već intimna želja, nada, Da se Srbin poput zmije Popne gde pripada. Može čovek što i zmija, Mogu Srpska i Srbija, Na drvo se čovek penje Za ujedinjenje..."
Na sabahu recitovah pEsmu da mi koze vise mlijeka daju... kad one bolje u mene pa nece nit sto treba da daju... Jedna u cosku u jasle se penje namah je proćera kad je cula za srpsko ujedinjenje... :)))
@diiss2 ... :))))
hajde povlacite se jednom nista i ne radite tamo izuzev sto nam drzavu unazad vucete,idite
Revizije PRESUDE!
nije bilo saglasnosti druga dva naroda pa se odrza referendum,treba tuziti srbiju ako nista zbog zrtava jer se ne tuzi sadasnja srbija nego milosevica koja je izvrsila genocid