Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogla je i slika jednog od nasih prelijepih pejzaza posebno u jesenjim bojama, al haj pravit cemo se da vas nismo skontali sa ovim kisobranom:)
Ovaj klix bi umro kad ne bi imao na naslovu ili pedera ili dodicka.
Hahahahahahahahaha 😂😂😂😂😂
LGBT kišobran
Hocete li i danas istom praksom da se sluzite, da definitovno mahnem rikom zauvjek👋
Nek ste vi stavili pedersku sliku to je bitno
jos sve zamagljeno osim kisobrana
Bss ste morali na sabahu staviti kisobran duginih boja. Providni ste pravo .
Meni je tmurno kako sam se rodio. :)
Sljedeci Predsjednik kojeg ce Bosnjaci birati Hrvatima mora biti gay... Gay ljudi su takodjer nasi dragi sugradjani kojima redovito idemo npr. po pravni ili lijecnicki ili duhovni savjet, ili pak upijamo znanje kada nas poucavaju u skolama I fakultetima, ili se mozda zavalimo u kino stolicu i uzivamo u sjajnim filmskim i glumackim dostignucima… Gej je ok, duga je ok, pa I Bog je dugu stvorio nakon velikog potopa... Postujmo Boga I covjeka s kojim zivimo!
@0 Ako je to cijena koju mora da plati, spreman je Komšo i na to. Kada bi se nekako mogao DNK Rasima Ljajića i njega kombinovati, pa dobio bi se nabolji kandidat za nekog EU komesara koje je ovo područje vidjelo.
Gay urednik sta ce drugo staviti
Preko prognoze vremena zelite da dokazete da ste gayevi
Danas je gejevima tmurno (according to Klix).
Prognoza vremena: Dnas kiša naredna tri dana... ...blato!!! 😆🤣🤣