Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitno je da se glupe balije rasturaju
U BiH kao i u gradu Gorazdu dotakli smo dno samopostovanja evo i zasto ! 1) Daliborkin muz je pucao sa tenkom po gradu Gorazdu a vrli "Bosnjaci" su je nagradili sa najvise glasova u njenoj stranci, 2) njen kolega Mujagic (Sova) je bivsi postar koji je zaposlio pola grada u prolsom mandatu sa ministrom Džihanicem , 3) Ministar sa kopiranom diplomom ekonomskih nauka je takođe tu vrli strucnjak Džihanic ponovno izabran i nagradjen od "Bosnjaka" za njegov doprinos.
Treba biti iskren, za one koji poznaju situaciju u bpk, nije ovdje samo problem sda vec sto je skoro pola mandata kupljeno ( novcem, donacijama, uposljavanjem na budzet kantona i obecanim uposljavanjem). Ko i malo poznaje profile ovih “novih skupstinskih faca” zna da ovdje nema napretka, postoji mogucnos da tek predstoji vrijeme najnestabilnijih vlada... ko razumije o cemu govorim, vec je spakovao kofere za odlazak iz bpk pa mozda i BiH 😱.
Samo pošaljite korumpirane vucibatine iz kriminalne organizacije SDA u zasluženu opoziciju.
Ode SDA i nikad više nećete dobiti vlast!
Neka ulaze kad sutimo ,gorivo su digli na 2,41 dok se hajka digla oko izbora.Ode sada i cjene hrane i svega ostalog ali sutimo i trpimo ,jer smo retardirana nacija