Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo zdravlja i sreće Begija uz żelju za uspješan rad
@heygringo jedino da pokuša sa "primitivni nepismeni bulevar", možda ga tada neće banovati
Hidzab je Bakirov zastitni znak i najveci uspjeh dok drugi pojmovi kao pravda poredak a posebno ekonomija ne postoje.
Kako ce zamirisat sad medju krdom peksina I peksinjaca
Po glavi se vidi da je Darvinova teorija doista tacna. Uz Salkica moze biti izvrsna surogat majka, konacno da dobijemo idealnog bosnjaka sa pedigreom SDA Bosnjake u RS svela na 4% uz ove bulice i hodje bradice, freze i krave, te donacije za vikendase sa licnim kartama.
@gringo Vidi see to je tacno velika je razlika kad pogledas ni krdo veprova oko nje
Mnogo srece i vjerujem da ces puno hrabrija na jeziku biti nego Ramiz Salkic kao podpredsjednik genocidke
U toj skupsvtini mozes svasta nosat na glavusi,da bi bosanski pravoslavci prikazali se kao vmultikulturalni.Evo kad ja budem izabran staviti ću gače na dlavu kao predsavnik sranke svih vrsta gača.,jer to ovi nacistički narodi zasluzuju.
Nista dok nedodje ona sto joj samo oci vire.
Svaka ti čast sretno
Cim mi o ovome pisemo kao o necemu wooooow, znamo na kojem su stepenu muslimani danas, njihovo polozaj u drustvu i njihova angaziranost u drustvu. Tesko li nam se pise...
musliman il bosnjak? il je to isto?
U ovom slucaju sam mislio na muslimane, dat cu pravo nemuslimanima da sebe nazivaju Bosnjacima kao sto ih i ima.
ovo zvuci kao da se sad prvi put niodkud pojavljuju bosnjaci/muslimani u ovom dijelu Bosne. Pa ovo je normalno u vecini "normalnih" zemalja u Evropi ali eto kod nas je cudo. Dokaz koliko krmojebi necijeni nikog ko nije pravoslavac/ortodoks. Srbi su nacija u Srbiji a kod nas su nacionalnost sto ih dovodi da cijeli zivot zive u zabludi i fejk zivotu.
Dobro ste radili, Salkic zasluzio mandat, sveli ste Bosnjake na 4% u RS. Taktika da zivis u Sarajevu ili Tuzli, a volis Podrinje i imas licnu dala je rezultat, djaba freze i krave za vikendase i podrumase, ode Srebrenica, a ionako ju je Alija prodao da bi mu Bakir uzivao ko beg u Sarajevu. Sa ovim bulama i bradicama samo prizivate geto i neku novu Gazu
Okolo kalaj iznutra belaj, korupcija i dvolicnjaci sa vjerskom fasadom, stara dobro oprobana taktika SDA.
Bilo je toga uvijek u BiH i sirom ex Juge samo se nije toliko paznja obracala istina ne u politici jer je bila i neravnopravnost medju polovima i jednopartijski komunisticki sistem. Vjerujem da ce i Begijine ideje vezane za skolstvo imati odijeka u nsrs i da ce se postovati njen rad u istoj
zena koja je za glas placala 50 maraka, i koja ne preza ni pred cim da postigne svoj cilj ..ko poznaje Begiju zna o cemu pisem!
RS za većinu je strana država
mašaAllah