Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je čista krađa. Kako može 8.500 Hrvata nadglasati 5.500 Muslimana? To se kosi sa muslimanskom i Inzikovom matematikom i logikom. Ma nema šanse da za Boškovića ponovno nije glasao bar 1500 mrtvih. ako ne i više. Pored toga što su svi Muslimani izašli na izbore, kako može biti izabrano samo 6 muslimanskih, a čak 11 hrvatskih vijećnika? Kmeee se nastavlja...
I sta kaze, nema sluzbenih podataka o broju hodocasnika?! Pa kako ce biti, neprijavljivanje stranaca, smjestaja, ilegalni moteli i hoteli, neplacanje obaveza drzavi... Ne mozes ae dobru nadati... Sve dodje na svoje.
KOnačno demokratija, dosta je muslimanske represije i njihovih želja. Znamo šta je realnost, a to je Stolac grad svih naroda sa hrvatskim predsjednikom, koji će se brinuti o svima.
Sto vam je trebalo toliko cccc