Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U roku od godinu dana većina će dobiti zarazu virusom. Važno je da bolnice nisu prepune i da se dobro liječi. A ne ono doktor se boji zaraze pa nije došao na posao.
Top
Podera ih ona časna sestra koronom ko mraz paprike!
To ušo sazada ?!!!
Gospe moja ima li te???
Mogao bi danas skočit dobro broj...grafik kaže peak pa tri dana slabije, pa opet peak. Danas red na peak, jedino nas spasit može Uskrs i to što neki ljudi u laboratorijama ne rade pa da se odradi manje testova
Zeznut ovaj virus, od početka pandemije, ne samo u Bosni nego u cijelom svijetu, sve je zatvoreno, osim dućana koji normalno rade i pazi sad ovo, u bolnicama (sa strogim kontrolama ulaza) se širi zaraza,medicinsko osoblje se šalje u samoizolaciju,sada je krenulo po staračkim domovima (gdjesu zabranjene posjete još od kada je virus harao Italijom)....a gledaj sad ovo...do sada nitko iz Konzuma, Binga, i malih prodavnica,a ima ih na hiljade ... se nije zarazio.Interesantno?