Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se ne objasni iz kojeg je ko klastera, naravno za one za koje se zna, tu je odmah petljanje. Stite nekog, kao sto u SA nije objavljeno da je na sjednici federalne vlade bilo zarazenih. Nije problem ako je neko pozitivan a bio je u samoizolaciji problem su oni sto ne znaju od koga su dobili.
Nece X zraka kroz bošnjaka
@golf_kec Zato sto zarazena casna sestra nije pravila turneju po Sarajevu
Opet ovi hadezeovski uzepeovci, pa majkumu perite se bagro smrdljiva.
novi cluster može biti samo od nekoga ko nije poštova mjere samoizolacije. Gdje su šatori na graničnim prelazima ili studenski domovi za izolaciju, kao u Sarajevu???
Nemojte se sikirati HDZ ce zbog vas odbit finansijsku pomoć od MMF-a. Sve za svoj rvatski narod. Za dom zdravlja spremni.
Sta rade ovi škutori više