Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOSPODIN ORWA SE VEC NALAZI U MALIBUU KOG gospodje sanele jenkins,ona sada poslje razvoda od svoga divnog muza moze da PLACA SVE SVJETSKE LUFTIGUZE,pare nisu njene a TUDJE PARE SE LAKO TROSE.VOLI VAS MIRICA
Sirijski podpredsjednik Farouk al-Sharaa je napustio režim Bashara al-Assada i nalazi se već nekoliko dana u Jordanu, izjavili su u subotu izvori za Al-Arabiyu. Sharaa je napustio sirijski režim sredinom augusta, prema navodima Slobodne sirijske vojske.
ovaj turivatra je najgori. @neznadoh pa nije ako hoces da ga izdvojis od ostalih religija. tad postaje islam a za ostale jedno ime das tj religije.
Otkad je razlika između islama i religija? Pa zar nije i islam religija?
ALKOHOL I DROGE SU OPASNE PO ČOVJEKA, ALI ISLAM I RELIGIJE PO ČOVJEČANSTVO! IMAJU TOLIKI UTICAJ NA PSIHU ČOVJEKA DA NAVODI MASE NA RATOVE I VRAĆANJE U KAMENO DOBA, PUNO GORE OD ALKOHOLA I DROGA ! AKO SI RAZUMAN, KLONI SE NAJPRIJE ISLAMA I RELIGIJA, ALI I ALKOHOLA I DROGA.
Ovo je zaista tuzno...nadam se samo da ce Orwa Nyrabia izvuci zivu glavu!!!
sto se takne bosne, to nastrada prije ili kasnije.