Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj alija valja sad i ove cekat da se nakradu
"90% će činiti mladi ljudi ali razgovara i sa članovima političkih stranaka" ovo hoće da dovede ove stare lopove da uče ove nove mlade kako da kradu još više i budu uhljebi.
koga nas ce pomest jesi dobar
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je onaj lopov iz SDA prije rata bio postanar a sad je Bogataš mamicu mu Lopovsku
A sada ima stan od 150 m2 u Zlatarci kod Vijećnice gdje je kvadrat koštao skoro 4000 KM.
@oligarh ako govoris za sepica ima i na grbavici kod pekare
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kako si originalan šepiću, kako nove ideje imas, kako si neiskvaren tako i nevin... smijesan lik.
Covjek nema blage veze sa zivotom ,nisu mu dali da bude ministar cega je on imo zelju pa im ko malo zahmeti , uglavnom bezveznjakovic
Hejj sta se ovo dogadza sa Bosnjacima...kako vrijeme prolazi sve veci i veci IDIOTI nas predstavljaju..da li mi postajemo pokvareniji narod pa bolje ne zasluzujemo ili smo postali indiferentni na sve pa smo dali dovoljno prostora ovim idiotima dasljam isplivaj na povrsinu sto mze biti pogubno po nas. Evo jos jedan sujetan egoista racuna na merhametluk i naivnost Bosnjaka i prizeljkuje fotelju
Fali nam politicara i stranki. Navali narode glasaj i nadaj se da ce biti bolje. Jasta ce!
Svaki levat koji izgubi mjesto u SDA osnuje svoju stranku i dodje teobe, kad se bezobrazno obogati.
SVAKI BOLESNI KOMPLEKSAŠ FORMIRA STRANKU A SAMO DA NJEMU BUDE DOBRO
Covjek Hodza... kakve veze on i politika imaju...
Ovi su sto puta gori od SDA i ostale mafije... cim sam cuo da je Sepic hodza odmah sve jasno!!
Ovi što su se debelo okoristili preko nacionalističkih stranaka, pa sad pametuju, glume uzorne i poštene političare, su gori nego oni iz nacionalističkih stranaka.
Šepiću,nažalost nemaš harizmu...ne može svako kroz selo pjevati. Na tebi se vidi jad i bijeda Od liderstva NIŠTA
treba vidjeti s kime ce se okruziti..... trebao bi imati podrsku i u Tuzli i Sarajevu pa i u Hercegovini da moze nesto ocekivati..... ne treba gledate uske interese vec okupiti postene i kvalitetne ljude koji imaju ideje i snage da prociste ovo blato koje se godinama naslagalo.... dovoljno je jednog kriminalca pa da mu sve pokvari...Nemojete se jagmiti za fotelje i funkcije, treba struka i treba dosta rada
Mali Brkanic iz Vogosce. Ne zna slina obrisati. Poletio pa misli osvojio Svijet. Nije svjestan da ce sa Šepićem sletjeti prije nego što i trepne.
Da je imalo bolji od ostalih ne bi bio u SDA cijelo vrijeme. Nego fotelja se osladila, pa osnivanjem šatro stranke pokušava se domoći novog mandata. Šta on može bolje napraviti?!
On baš optimista, cirkus
Bake uzmi mu stan, svakako ga nije zaradio