Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrad izdajnicki i on i svi koji su glasali za njega. MRSH!!!
...komentar tipičnog sda-ovca :))) ...penis u glavnoj ulozi :)))
U JEDINSTVU JE SNAGA ;) ti djubre komunisticko
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
sramota
sve se usmrdilo
mater vam *ebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm , mrzim eZdeaaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja sin sam tvoj U plavo Bozije prijestolje klicu zvuci s bogomolja to su pjesme zemlje moje gdje huce gore i sume polja. Mila sura i zestoka, Bosna na zemlji krvavoj, cuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, zemljo. Tamo, na Uni zlatno zrnce, a na Drini zora plava, u Neretvi spava sunce, niz ravnine se razlila Sava. Krene li dusman ti na zide u san starih mezarova, udarit ce na sehide, sto krv ce liti za brda ova. Mila sura i zestoka Bosna na zemlji krvavoj cuvam te kao i dva oka ja sin sam tvoj, zemljo.
Lopovčina,lopovska,kako ga nije stid više,ma more marš u ....
"Posro" se na Bakira Izetbegovića http://youtu.be/wsbVbXnlIoI
AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
SDA Hajmo svi u glas niko nece pobijediti nas cestitam Izetbegovicu i svim glasacima koji su glasali za SDA
tako je balijaa napacenii.. jebem li vam mamu jadnu mutavu..glasaj za sda ...daj bakiruu nek nas jebe i dalje a ti se vratiii u svoju misiju rupu..fujj jadovi
FUJJ jedno veliko FUJJ!!!
Ovaj lopov ce da vas sahrani!
ovim nam je potpisana kapitulacija.bravo BiH
fuj....ja sam jos u stanju šoka......ocigledno narodu odgovara da prosi i da budu robovi sopstvenoj gluposti....... sramota za nas.......
E sad smo sami sebi *** mater,sad ce tek nastupiti jadi! E pa dragi narode ovi sto ste glasali za SDA sami ste birali ko vas jebe nije mi vas zao nimalo patite se ko vas jebe!
ma bravo glupi narode! bravo!!!
Vidim sda-ovci se raduju,jedva cekam sledece demonstracije,na njih cete morat sami :-)
samo znate pljuvati po njemu, sram nek vas bude
Eto nama opet zelenih trotoara XD
al smo na*** poslije konacne objave rezultata... pihh