Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jbg, još samo cunami iz miljacke da se pojavi :)
Donirala nam braca arapi pjesak umjesto maski.
stigao pijesak iz azije, stigla korona jedino moj paket iz kine još nije stigao
@sansumg ma neće ni doći dok ne pokrenu tamo ljude prvo.
@sansumg Stigao je, nego čeka se oprema za sterilizaciju paketa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako pijesak moze biti zagadjen i da ima cestice PM10 u sebi ??
Ima li šta iz azije da nas fuli?
sto je svijet mal
E lijepa zagadjenost,imamo veci problem s koronom,a vi se uhvatili nekakvog pijeska koji dolazi s drugog kontinenta.
Kara kum
Ima li smoga vise?
Ima li smoga vise?
Hoce li ovu Bosnu išta zaobići
uspješno nas zaobilaze bolji dani nafaka i berićet
Koji si ti bijednik od novinara...za klik i guze dao
Emina Jahovic se u izolaciji sama fenira,kako objavise neki mediji,Da nije sta iz njenog fena doletilo do nas???Ko zna;)
Ahahahahahahahah...a majku vam bolesnu
Ako nismo mi, onda jest pijesak iz Azije. Ako nije ni pijesak iz Azije, jest iz Sahare.
Vidite li sada da saobraćaj nije glavni krivac za loš zrak. To se znalo oduvijek a sada je idealna prilika da se neko stručan ozbiljno pozabavi tom temom
To je stigao kovitlac corone.
Sve sam saslusao,svi smo se čudili sta je ovo nas pogodilo.Saslusao sam najboljeg Europskog fizičara koji je to sasvim predobro objasnio;uvideći 5G mrežu su se javili razni problemi,veliko zračenje je napravljeno,koje opasno uticne na ljude i životinje na zwmljaskoj kugli.Samo jedno se zapitajmo kao nacija-ZAŠTO SE BILL GEJTS POVUKAO IZ MIKROSOFTA.Ili cemo ovo izbaciti ili hodajmo kao astronauti-zaboravite kratke rukave,sorceve i ljetnju presvlaku-ZABRINJAVAJUCE
@Volimkadnistanevolim Mi se pitamo kao nacija (!?) zasto je Gates otisao u penziju ??? Bogami ti nisi dobar... sad ce po tebi biti da je 5G mreza uzrokovala Coronu ??