Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove nove table na stanicama su super ) :) ?!?! a samo su 570KM kostale po komadu naravno?!?!?!? metar cijevi 4 KM, litar najbolje boje 20KM, 4 sarafa 2KM, tabla sa natpisom 30KM..zarada po jednoj stanici 500KM...?!?!??!
Kao znak zahvalnosti prema Austriji, koja je uvela el. tramvaj u Sarajevu, trebali ste na svečanu vožnju pozvati ambasadora Austrije. A tramvaj okititi austrijskim i BH zastavama. Jer to je postala tradicija kada su u pitanju manifestacije koje imaju neku poveznicu sa turcima, pa zašto to ne bi važilo i za austrijance?!
Ovo treba čitavu sezonu da se vrti, a ne jednom godišnje
...trajvan zvani čežnja....😉
...ni filmovi nisu što su nekad bili....😉
...nisam gledo.....pregledah sad trejler, čini se dobar....hvala.....a, ti, ako nisi, pogledaj equalizer....😉
Gledaj ti ove zeljeznicke stanice , nisam nista ruznije vidio. I ova fontana kiseli se danima. 20 i kusur godina poslije rata , da se nije to moglo malo srediti. Sta reci drugo nego Sramota..
bcde...sad ga fino popushi "majoriziranima".
Ne osvrćite se na riječi ovog abecednog gospodina iz kojeg jedino izbija mržnja i zavist. Može biti i da je plaćen za to ;)
Kad će tramvajska linija do Semizovca?
Nešto me uvijek na toj ruti mjenjač zeza.
A ja tako budala pustim se za GPS-om. Valja probat preko Bjelava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hej da su nam ovakvi opa da se ko kraljevi vozimo a ne ko osuđenici :D
Treba ostaviti ove tramvaje, merak :D