Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Bosanci i Hercegovci smo stvarno narod absurda. Nismo zeljeli ostati u SFRJ, a sada slavimo praznik koji je nastao u toj bivsoj drzavi. Koji licemjeri smo mi, i ne zasluzujemo bolju budocnost od ove bjedne sadasnjice.
Nista nije radilo nazalost,ali ipak hvala Bogu kafici su radili.Moraju raditi,jer ova im drzava ne daje da zive kako treba,pa i taj dan moraju radit da bi prezivjeli.
Kakve veze ima igma sa proslavom 25. 11. Ovaj igman je vjerska manifestacija, ili je i 25 postao manipulatorski datum u ime ,,,,
Da ja tebi dam dijagnozu: I.Sarajevo naravno jeste selendra, ali u odnosu kako je to izgledalo prije rata svaka im čast. A što se tiče Sarajeva doktore, Sarajevo nikad u posljednjih 150god. nije bilo veća selendra nego što je sad, FUJ!!!
CTEBO da ti dam dijagnozu: Kad se kaze ISTOCNO SARAJEVO svi znaju da je to tamo seljakluk, krkanluk i turbo folk. Ja jesam komika ziva, ali ti si seljacina i fataj se tvog krkanluka tamo u istocnom S.
Ове балије су стварно комика жива.
Dan nezavisnosti se moze obiljezavati samo pod TROBOJKOM SA PETOKRAKOM U SREDINI, NIKAKO SA NEKAKVOM NAMETNUTOM od onih koji su rasturali BiH.