Komentari (370)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo polako!!
Alisa sa laznom amnezijom !
HAPSI BANDU
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Aferim!
BRAVO ZA GORDANU TADIC, DZABA SU SDAOVCI POKUSAVALI DA ZENU OCRNE !
bravo...osmica i uhljebke iz udba na aparatima....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako ne kontate da je Alisa samo marioneta za javnost, cak i ako se dokaze da je ona ubica. Ubica je neko iz unutrasnjosti kome je Dzenan smetao a Alisa je samo dobro isplanirana i jos bolje iskoristena sansa tog nekoga. Umjesto da progovori o tome da li je ona ubica, nek progovori o tome sa kime iz unutrasnjosti ima veze, koga poznaje i kome iz unutrasnosti je Dzenan smetao.
Kome je Dzenan kao Dzenan mogao smetati? Nije bio clan nikakvih krugova niti se bavio ikakvim ilegalnim radnjama. Pa to je bilo dijete pobogu. U svakom slucaju, navijam za pravdu za Dzenana, da se razumijemo.
Sta kaze budnjo, alaha mi nestalo struje u hotelu, nije niko snimke brisao
Bravo,dabogda istruhla u zatvoru !!!!!
Ko li je UBICA ?
Hapsi ENRU MEHMEDIKU-SULJEVIC sto je dijagnosticirala LAZNU AMNEZIJU alisi mutap
Ko je ovaj Ramić? Legenda!
Krenulo je, krenulo...
alisu hitno batje!
KP Zenica muški blok...
Ja ja
Daj vise progovori tuko jedna,skinite nam se s vrata.
Hvala Bogu, svakog pravda stigne. Samo mi nikako nije jasna ova budala što je oženi, druže kako smiješ pored ovakvog monstruma sklopit oko, kako možeš sa nekim ovakvim ostat u 4 zida. Ili si ubica i budala ko i ona ili si lud treće nema
Isto je i meni prošlo kroz glavu kad sam čuo da se udala. Da mi je da vidim tog deliju.
ALISA! Ko je ubio Dženana? Niko me zna ko' ti pravu istinu. Kakva amnezija. To su priće za malu djecu. A ovome čovjeku kapa do poda. Od kada se on samo bori za pravdu. Alisa! Ko je ubio Dženana?
je l' to ona sto se nicega ne sjeca
Priznaje,pa makar te ubili.
Najzalosnije sto ce ova i njen babo prije truhnut u zatvoru, nego progovoriti ko je ubio Dzenana Memica.