Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raqqa pala, Sarajevo nije
http://net.hr/danas/svijet/nove-optuzbe-za-stravicne-zlocine-u-bih-mudzahedini-su-sabljama-odrubili-glave-zarobljenicima-a-izetbegovic-ih-je-svecano-postrojio/
Gdje si bio kad je grmilo i sjevalo od Mosula do Rake, sad im ne trebaš kad su prnuli u čabar?
kako je mislio ici kao maloljetan? ko bi ga na let pustio
Gledam sa strane i čitam komentare zbog malog koji se dopisivao preko interneta sa nekim isilovcima u vezi odlaska u siriju. I milion komentara u kojima se poziva na ubistvo istog, na smaknuće i priziva se smrt iste osobe. Kada se uhapsi neki narkoman i kriminalac, tek nekih 30 komentara i to šaljivog karaktera. Eto toliko o društvu koje komentariše na klixu.
Objesite ga za muda
pa zar konj nije cuo da su rusi sve to unistili, kakav idil to je sad stara vijest
sta je ovoj prculadiji?cime im mozak truju?
nema se para, to je to, nije to radi ideologije
Tačno me ovaj klix propsovao hahah.. Ebo ga otac, pa majku mu kakvih to bolesnika imamo
Pa ovaj ko dedo od mog druga-1945 otiso iz partizana u cetnike-ha, ha
Cuj uhapsen.Covjek nema pravo ni uraditi sta zeli haha
treba očistiti sve muslimane iz bih.
@cfk hahah trebaš i ti jesti govna j*bem ti mater
Allahu ponizi i na ovom i na onom svijetu kjafira dubravka čamparu i kazni njega i njegove šejtanske sljedbenike najgorom kaznom. Amin!
ovaj mora da je neki roker, što bi bake rekao
Sta ga koji Q hapsite, oduzmite mu drzavljanstvo i kupite mu kartu u jednom pravcu za siriju, taman jedan idiot manje u drzavi..
Nemoj ,svi će otići...ostaće Srbi i Hrvati
Ja mislio Amir Hadžić
trebao mu je neko reći da je rat završio