Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Tuzli mjesecima ne znaju što ne radi mamograf ----je li to pomoć ----ovo neko organizuje ko stoji iza ove industrije i plastičara doktora -----kažu 1300 žena oboli u BIH iiiiiiiiiiiiiiako nemaju šoldi umiru -----mnogo se hoda ---veliki je stres a žena nema psihologa ---vele po sistematizaciji bi trebale imati ali im neki nedaju ----a kemoterapija ---lijek da ti olakša košta 55KM-------a perike su najjeftinije sa svim dodacima 250 KM ako nađeš a umjesto da svaka žena dobije besplatno-periku-lijek za kemoterapiju-psihologa-vještačku dojku do rekonstrukcije uključujući i to besplatno ODMAH PRI OTKRIVANJU RAKA -----TO JE POMOĆ-ŽENI-SUPRUGI-MAJCI-SESTRI NENI-A SVE DRUGO JE ŠUPLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Borba protiv karcionoma? Pa prestanite koristiti Zapadnjacke kemikalije i genetsku hranu pa ce te pobijediti. Rak dojke je RIJETKA pojava u siromasnim zemljama. Vecina rakova poticu od Zapadnjackog stila zivota.
Fino, ali mislim da je bolje bilo jačanje svijesti nadležnih koji se bore protiv ove opake bolesti. Prenerazila sam se kada sam pročitala podatak da je bolnica dr. Abdulah Nakaš nabavila mamograf još 2012. g., koji je plaćen 780.000 KM, bez bazne stanice, bez obučenog kadra - stajao neiskorišten sve do prije par dana, tačnije , do pred same izbore. Ja u simboliku ne vjerujem. Konkretno se traži, pomoć iz prve ruke, a šetnja i druženja se mogu organizovati uvijek radi podrške. Zašto je mamograf stajao dvije godine neiskorišten? Zašto nisu ušetali u bolnicu i zahtjevali da se pusti u rad? To je pomoć ženi.
армстронгу одузете тоур де франце титуле
Mi i mozemo samo da setamo protiv bilo koje bolesti. Krenuli su da setaju za ozdravljenje od raka dojke. A kad dodje ebola trcat ce se maraton za ozdravljenje. Uglavnom imate podrsku u setanju!!!